Nyílt világú RPG-n dolgozik a Call of Duty egyik fő fejlesztőcsapata?

Lehetséges, hogy a Microsoft alatt az Infinity Ward végre leveheti a nyakából a két évtizede hordott Call of Duty-igát…

 

Ezt bátran ki lehet jelenteni az Infinity Wardról. A 2002 májusi megalapításuk óta, tehát közel húsz év alatt kizárólag a Call of Duty-franchise készült náluk (listázzuk: 1, 2, Modern Warfare 1-2-3, Ghosts, Infinite Warfare, Modern Warfare 2019, Warzone, Modern Warfare II 2022, Warzone 2), úgyhogy ezek után valóban rájuk férne valami más, hiszen ennyi idő alatt bele lehet unni még akkor is, ha szenvedéllyel készülnek ezek a játékok.

A CharlieIntel, a Call of Duty-bennfentesek között élen járó site arról írt, hogy az Infinity Ward nemrég egy gyanús állásajánlatot publikált. A keresett narratíváért felelős rendező a sztori implementációjával, jeleneteivel és párbeszédeivel kapcsolatban ötletelne, alkotna. Ebben a szerepben összefüggő elképzelést kell teremtenie a narratíva előadásának céljából, és ennek kötődnie kell a játékmenet élményéhez. A sikeres jelentkező a filmszerű pillanatok rendezéséért is felelős lesz. Az ideális jelöltnek rendelkeznie kell tapasztalattal non-lineáris narratívákkal nyílt világú játékokban, továbbá AAA minőségű játékokban a filmjelenetek rendezésében is hasonló tudást követelnek tőle.

Nem írtuk el, valóban nyílt világot említett az álláshirdetés, de a felelősségek között megemlíti még az Activision Blizzard, hogy a játék rendezőjével és a csapat vezetőségével közösen kell egy be nem jelentett AAA projekt irányát és elképzelését kijelölni; részt kell venni a játék történetének, karaktereinek, háttértörténetének és a világ felépítésének alkotásában… és a jelentkező szerepe biztosítja a legjobb narratívát és a filmszerű élményt egy nyílt világú RPG-ben.

Hoppá! Egy nyílt világú RPG-n dolgozna az Infinity Ward…?!  Egy Call of Duty RPG-t nem tekintünk logikusnak, viszont amit régebben az Xbox-vezér Phil Spencer mondott, nem tűnik már hülyeségnek: ő szeretné az Activision régebbi IP-it feltámasztani. Van választék rendesen, hiszen a kiadó több évtizedes múlttal rendelkezik (a Blizzard dettó)…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu