Csak nem újra láthatjuk az első Resident Evil játék Chris Redfieldjét?

Charlie Kraslavsky, a színész, aki Chris Redfieldet alakította a Resident Evil élőszereplős jeleneteiben, 26 év után újra eljátszhatja az ikonikus szerepet.

 

 

Az első Resident Evil játék 1996-ban jelent meg az eredeti PlayStationre, és rögtön forradalmasította a túlélőhorror műfaját. A játék abban is forradalmi volt, hogy a játékos már az elején választhatott két főszereplő közül, és ez a választás a játék nehézségétől kezdve a történet során a játékos által megismert karakterekig mindent befolyásolt. Ez a két főszereplő, Jill Valentine és Chris Redfield azóta játékikonokká váltak.

A sorozat 26 éves története során számos színész alakította a karaktereket, és a Resident Evil sztárjai többször is átformálódtak.

Az eredeti PlayStation konzolon minden karakter korai 3D-s poligonok rajzfilmszerű tömegeként jelent meg, de a Resident Evil nyitó és több befejező részében élőszereplős vágóképek is szerepeltek, hogy a játékosok tartalmasabb képet kapjanak a karakterekről.

Most az eredeti Resident Evil élőszereplős színészek közül néhányan 1996 óta először ismét eljátsszák ikonikus szerepeiket egy rajongói filmben, amelynek a hírek szerint a The Keeper (Az őrző) címet adták. A projektről nagyon keveset tudni azon kívül, hogy a Resident Evil világán alapul, és hogy három színész az eredeti 1996-os játékból újra eljátssza szerepét. Ezek a színészek Charlie Kraslavsky, Greg Smith és Eric Pirius, akik Chris Redfieldet, Barry Burtont és Albert Weskert alakítják.

Néhány forgatási fotó segítségével a rajongók megnézhetik, hogy Charlie Chris BSAA felszerelését viseli, ami sokkal modernebbnek tűnik, mint az 1996-os Chris esetében.

A bejelentett címben szereplő Őrző az első Resident Evilből származó Őrző naplójára utal, amelyből az ikonikus „Itchy, Tasty” sor származik. De van némi zavar, hogy melyik Resident Evil rajongói filmből származnak ezek a fotók, ha vannak egyáltalán, mivel valójában két RE rajongói film áll fejlesztés alatt The Keeper címmel…

Az egyik filmet még 2020-ban villantotta meg a népszerű RE-közösség YouTube-csatornája, a Residence of Evil, amely bejelentette, hogy Shawn Lebert rendezővel közreműködik egy rajongói film fejlesztésében, de a Residence of Evil alapítója, J.J. tagadja, hogy ezek a fotók az ő filmjükből származnának, amely még fejlesztés alatt áll. Létezik azonban egy másik projekt is The Keeper címmel, amelyet Kresimir Knezovic és Andrew Saullo készített a TheatricalChicken nevű YouTube-csatornának.

Ennek a rajongói filmnek a koncepció-trailere március 25-én jelent meg a TheatricalChicken YouTube-csatornáján, de nem világos, hogy Chris Redfield BSAA egyenruhában hogyan illeszkedne a koncepcióba.

Charlie Kraslavsky megerősítette, hogy a megfoghatatlan projektet a következő hetekben töltik fel a YouTube-ra, és az eredeti, 1996-os Resident Evil rajongók számára biztosan visszahozza majd a nosztalgia érzését. Sok rajongó elküldte a forgatáson készült fotókat a Netflix készülő Resident Evil-sorozata készítőinek is, abban a reményben, hogy ezek az eredeti S.T.A.R.S.-tagok egy cameót kapnak.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu