A Creative Assembly már négy éve dolgozik új játékán – szerintük hatalmasat szól majd!

Állítólag semmihez sem hasonlítható, amit a Creative Assembly eddig csinált – tehát jó eséllyel nem az Alien: Isolation folytatása lesz, amit pedig sokan tűkön ülve várunk.

 

 

A Creative Assembly, vagyis a Total War-játékok és az Alien: Isolation fejlesztői egy eddig be nem jelentett, vadonatúj világban játszódó sci-fi FPS-en dolgoznak, amelyet egy teljesen új IP-ként szeretnének felépíteni majd.

Az Edge magazin legfrissebb számában a Creative Assembly stúdióigazgatója, Gareth Edmondson és kreatív igazgatója, Alistair Hope elárult néhány részletet új projektjükről.

A kiváló Alien: Isolation mögött álló csapat 2018 óta dolgozik egy „még meg nem nevezett sci-fi FPS-en”.

Hope szerint az új játék „a részletekre és a hitelességre való odafigyeléssel” büszkélkedhet, és elkötelezi magát „a forrásanyag megértése mellett”. Hope azonban egyelőre nem ad további támpontokat arra vonatkozóan, hogy mi lehet ez a forrásanyag.

„Ez a mi új IP-nk, és ez egy olyan világ, amit mi hozunk létre, és természetesen tördeljük a kezünket miatta, mivel nagyon szeretnénk, ha ez jól sikerülne” – tette hozzá Rob Bartholomew, a termékért felelős vezető. „Meg akarjuk érteni, hogyan néz ki a hitelesség a kék óceánban vagy a nyílt égbolton, amikor tiszta lappal indulsz” – folytatja Bartholomew.

Ez az új vállalkozás minden bizonnyal másképp hangzik, mint bármi, amihez a Creative Assembly eddig a nevét adta, ahogy arra az Edge feature is joggal hívja fel a figyelmet.

Megbocsátható, ha a fejlesztőt a Total War-sorozattal, vagy általában a valós idejű stratégiai játékokkal kötik össze, nem pedig az első személyű lövöldözős sci-fikkel. Bármi is legyen ez az új projekt, érdemes rajta tartani a szemünket, tekintve, hogy az Alien: Isolation mögött álló csapattól származik.

Forrás: Es.postus.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu