A Gotham Knights fejlesztői elárulták, milyen területen készül rekordot felállítani a játék!

Ahogy a készítők fogalmaztak, a Gotham Knights-ban tűnik majd fel „Gotham legnagyobb verziója, amely eddig videojátékokban szerepelt.”

 

 

Legalábbis ezt állítja Fleur Marty, a Gotham Knights executive producere, aki a Game Informernek adott interjúban beszélt a hét elején. Arra a kérdésre, hogy valójában mekkora a játék térképe, Marty azt válaszolta, hogy „biztosan ez Gotham legnagyobb változata, amit videójátékokban eddig ábrázoltak”, ami nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük a Batman: Arkham City hatalmas méreteit.

„A legfontosabb dolog számunkra a sűrűsége és a vertikalitása. Rengeteg rétege van. A Batcycle a hosszú távú közlekedési eszköz” – folytatta Marty.

„Hajlamos vagyok a Zoom hívások nagy részét a Batcyllel tölteni, ahogy Gothamben közlekedem” – tette hozzá Geoff Ellenor, a Gotham Knights játékigazgatója. „Ez az egyik leggyorsabb és legmenőbb módja a városban való közlekedésnek. Olyan érzés, mintha egy nagy hely lenne.”

Az elmúlt hónapokban a játékmenet több szegmensét is láthattuk már a Gotham Knightsból, miközben az új játék az idei év október 25-i megjelenésre készül. Volt egy bemutató Nightwing és Red Hood harci képességeiből, amely különösen jól mutatja be, hogy az egyes hősök hogyan különböznek egymástól a harcmodorukban, és hogyan intézik el Gotham City gengsztereit.

Amikor a Gotham Knights végül megjelenik, sajnos nélkülözni fogja cross-play funkciót, illetve a helyi kooperatív játék lehetőségét is. A WB Montreal új vállalkozása ugyan megjelenhet PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, de a játékosok minden egyes platformon el lesznek vágva egymástól.

Forrás: Game Informer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu