Ilyen még nem volt: a Jedi: Fallen Order főszereplője Disney+-sorozatot kaphat?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Star Wars Jedi: Fallen Order és a Survivor főszereplője, Cal Kestis a pletykák szerint valamikor saját Disney+ szériát kaphat.

 

 

Egy friss pletyka szerint lehetséges, hogy nem a Star Wars Jedi: Survivor lesz az utolsó alkalom, amikor a rajongók láthatják Cal Kestist, a nagy sikerű Jedi: Fallen Order hősét akcióban. Az Obi-Wan Kenobi és a korábbi Disney+ Star Wars-sorozatok sikere nyomán olyasmi történhet, amelyre ritkán látni példát: egy videójáték számára kitalált Csillagok Háborúja-karaktert emelnének át a mozgókép világába!

A Star Wars Jedi-sorozat valószínűleg előbb-utóbb kap egy harmadik folytatást, de egy új pletyka szerint Cal Kestis is kap egy saját élőszereplős Disney+ show-t valamikor a jövőben. Ennek volna értelme, tekintve, hogy a Disney mennyire szeretné kihasználni a streaming szolgáltatását az olyan népszerű márkák számára, mint a Marvel és a Star Wars.

Ráadásul Kestis pontosan úgy néz ki, mint Cameron Monaghan, aki alakíttotta, így könnyű lenne átemelni.

Ez a pletyka a YouTuber és Star Wars-insider Kristian Harlofftól származik, aki állítása szerint úgy hallotta, Cameron Monaghan leszerződött, hogy újra eljátssza Cal Kestis szerepét egy Disney Plus Show-ban. Azt is hozzáteszi, hogy egyelőre nem árulták el a forgatási dátumokat, de egy olyan személy szerint, akiben már korábban is megbízott, ez megtörténik.

Meg kell jegyezni, hogy további megerősítést nem tudott prezentálni, így a rajongóknak érdemes ezt a pletykát fenntartásokkal kezelniük. De A Mandalóri, az Obi-Wan Kenobi és más Disney+ műsorok népszerűségét szemlélve logikus lenne, hogy Cameron, aki a játékban játsszotta Cal-t, egy élőszereplős sorozatban is megjelenjen. Valójában sokan úgy gondolták, hogy Cal Kestis már az Obi-Wan Kenobi sorozatban feltűnik, és bár ez nem valósult meg, ez már most mutatja, hogy a rajongók mennyire fogékonyak egy élőszereplős Calra.

Tekintettel Harloffnak a gyártási dátumokkal kapcsolatos megjegyzéseire, valószínűleg még eltart egy darabig, amíg ez az új sorozat megerősítést nyer.

Valószínűleg valamikor a Star Wars Jedi: Survivor után jöhetne ki leghamarabb, ami a hírek szerint jövő év elején fog megjelenni. Tehát a rajongóknak bölcsen teszik, ha ezt a pletykát egyelőre fenntartásokkal kezelik, arra az esetre, ha valami történne addig, vagy ha a híresztelés hamisnak bizonyulna.

Akárhogy is, Cal Kestis jövője fényesnek tűnik a rajongók számára, ha sötétnek is saját maga számára. A Star Wars Jedi: Survivor sötétebb témákkal büszkélkedhet, mint a Jedi: Fallen Order, és érdekes lesz többet megtudni a játékról. A birodalom erősebbnek tűnik, mint korábban, Cal elveszettebb, mint valaha és sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy ki van a bactatankban a Star Wars Jedi: Survivorban.

A Star Wars Jedi: Survivor 2023-ban jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu