Breaking: jöhet az Obi-Wan Kenobi 2. évada?! Kathleen Kennedy nyilatkozott

MOZI HÍREK – Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke egy friss interjúban kifejtette véleményét arról, hogy milyen jövő várhat Obi-Wan Kenobira.

 

 

Vigyázat: a cikk spoilereket tartalmaz Obi-Wan Kenobi utolsó epizódjával kapcsolatban!

Mivel az Obi-Wan Kenobit sokan a legjobb Star Wars-projektként üdvözölték, mióta a Disney átvette a franchise-t, nem meglepő, hogy az epikus évadzárót követően sokan egyre hangosabban követelik a második évadot. Ewan McGregor és Hayden Christensen világossá tették, hogy szívesen folytatnák Obi-Wan és Darth Vader történetét, Deborah Chow rendező pedig azt mondta, hogy biztosan van még mesélni való. Most Kathleen Kennedy az ET-nek adott új interjújában elmondta, mi a véleménye Obi-Wan Kenobi jövőjéről.

Az Obi-Wan Kenobi az elmúlt hetekben építette fel a történetét, és egy lenyűgöző fináléval zárult, amely beváltotta mindazt, amit ígért, számos meglepetés-cameóval együtt.

Most, hogy a történet befejeződött, rengeteg elvarratlan szál maradt, amelyeket vagy békén hagynak, hogy a rajongók kitölthessék a sorozat és az Egy új remény közötti réseket, vagy továbbfejleszthetik őket egy másik sorozatban. Vader még mindig le akarja vadászni Kenobit, Reva megváltatott és új jövő áll előtte, távol a Birodalomtól, Kenobi pedig újra találkozott régi mesterével, Qui Gon Jinnel, de még a még hátra lévő történetekkel együtt sem kapkodja el a Lucasfilm elnöke, Kennedy.

„Nos, őszintén szólva, mi ezt egy limitált sorozatnak szántuk, de azt hiszem, ha nagy lesz az érdeklődés, és az emberek tényleg több Obi-Want akarnak, akkor ezt mindenképpen megfontoljuk, mert odafigyelünk a rajongók szavára. És ha úgy érezzük, hogy >>Oké, van rá valódi okunk, hogy ezt megcsináljuk; ez a válasz a miértekre<<, akkor megcsináljuk. De majd meglátjuk.”

 

Mi újat mesélhetne még egy esetleges 2. évad?

 

Bár úgy tűnik, hogy mindenki többre vágyik az Obi-Wan Kenobitól, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy meg is kapják. Bár könnyű lenne egy újabb évadot kieszközölni a sorozatból, vajon egyszerűen csak egy olyan sorozat lesz belőle, ami nem több, mint Kenobi és Vader újabb összecsapása? Ez nyilvánvalóan csak az egyik kérdés, amit Kennedy és a csapat többi tagja mérlegelni fog, mielőtt egy új évad fejlesztésébe kezdenek.

Majdnem 20 év telt el azóta, hogy a rajongók utoljára látták szemtől szemben ezt a két ikonikus karaktert, és ez az, ami Obi-Wan Kenobit a Star Wars-saga szívesen látott kiegészítőjévé tette.

Ha mindezt egy-két év múlva újra látjuk, az nem biztos, hogy ugyanolyan hatással lesz ránk, és ez azt jelentheti, hogy az Obi-Wan Kenobi második évadának munkálatai helyett talán egy spin-off sorozat, amelyben a Jedi-mester szerepel, jobb választás lenne.

Egyelőre az Obi-Wan Kenobi megtette azt, ami sok Star Wars-projektnek nem sikerült: szinte egyöntetű dicséretet kapott, és sikerült olyan finálét produkálnia, amely biztosította, hogy a sorozat nagy durranással záruljon. Mivel számos Star Wars-projekt van készülőben, ez nagyon jó előjel lehet a franchise jövője szempontjából.

Forrás: ET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu