Menu

Star Wars: Knights of the Old Republic II: megoldás a Switch-port kiakadására!

Az Aspyr megoldást kínál arra, hogy a KotOR II miképp NE akadjon ki a Nintendo hybrid platformján.

 

Június folyamán jelent meg a Nintendo Switch-re a Star Wars: Knights Of the Old Republic II: The Sith Lords. Sajnos a játék tesztelése nem biztos, hogy kellően kifinomult volt, ugyanis az Aspyr nem éppen tökéletes állapotban adta ki a portot. Nem arra gondolunk, hogy a frame rate csapnivalóan rossz, vagy mondjuk a felbontás alacsony… hanem van egy konkrét kiakadás. Ha az Onderon bolygón leszállunk, a Basiliskba történő ütközéses jelenet után bekrepál az egész, és nincs lehetőségünk folytatni a történetet.

Az Aspyr a weboldalán írta, hogy miképp lehet megkerülni ezt a nyilvánvalóan hatalmas bugot. Ehhez azért csalni kell… vagy legalábbis módunk adódik rá, ugyanis a csalásokat tartalmazó menüt kell előcsalogatni, hogy át tudjuk ugrani az érintett szakaszt, majd folytathatjuk a kalandozásunkat. Az Aspyr persze nem hagyta ennyiben: le is írta, hogy miképp hozhatjuk ezt a menüt elő.

Nyomjuk be háromszor a bal analóg kart, nyissuk meg a csalásos menüt, válasszuk ki a warp opciót, majd az OND504-es opciót válasszuk. Egy valamit viszont tartsunk szem előtt: NE menjünk a kereskedőhöz, ugyanis ekkor a játék kiakad. Az Aspyr hozzátette, hogy a hibát a következő patch segítségével orvosolni fogja, de arra már nem futotta a cégtől, hogy kimondja, mikor is jelentkeznek ezzel a frissítéssel. Az Aspyr elismerte egy tweetben, hogy ez a bug lényegében végigjátszhatatlanná tette a KotOR II Switch portját, de az Axiosnak a cég szóvivője már azt mondta, hogy kevés számú játékos érintett a bugban.

Az Aspyr eközben a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jén dolgozik PlayStation 5-re és PC-re. Nem remaster lesz: a modern vizualitás és technológia segítségével nulláról építi fel a csapat az új verziót. Az Aspyr amúgy mostanában a Star Wars: Jedi Knight II, a Republic Commando és az Episode 1 Racer újrakiadásáért is felelős volt, plusz a Jade Empire-t, illetve a KotOR-t is iOS-re portolta.

Azért jobban is odafigyelhetnének.

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu