Ez a barbár nem Conan – íme Bill Skarsgård új horrormozijának előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Bill Skarsgård visszatért a műfajhoz, hiszen ő lesz Zach Cregger horrorfilmje, a Barbarian főszereplője.

 

 

Bill Skarsgård legújabb filmjével, a Barbariannal tér vissza a horror műfajába. Az előzetesben egy fiatal nőt láthatunk, akit Georgina Campbell alakít, amint Detroitba utazva próbálja megtalálni bérelt otthonát. Az ajtóban azonban váratlanul Skarsgård fogadja. A duó onnantól kezdve egy éjszakán át osztozik az otthonon, ahol rejtélyes és nyugtalanító események történnek, Skarsgård karaktere pedig közvetlen veszélyben hagyja Campbellt.

A trailer nem árul el sokat azon kívül, hogy milyen égbekiáltó problémákat vet fel az éjszaka és az elkerülhetetlen konfliktus, amit a páros az ott tartózkodásuk alatt meg fog osztani. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történik Skarsgårddal; az azonban nyilvánvaló, hogy rövid távú szobatársát eléggé meg fogja ijeszteni. A Barbarian trailerét és plakátját a cikk végén találjátok.

A film hivatalos szinopszisából megtudhatjuk, hogy milyen irányba halad a Barbarian.

„Egy fiatal nő, aki Detroitba utazik egy állásinterjúra, bérlakást foglal. Ám amikor késő este megérkezik, felfedezi, hogy a házat már más is lefoglalta: egy idegen férfi már ott lakik. A nő jobb belátása ellenére úgy dönt, hogy ott tölti az estét, de hamarosan rájön, hogy sokkal többről van szó, mint egy váratlan házi vendégről.”

A Barbarian főszereplői Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler és Jaymes Butler. A filmet Zach Cregger írta és rendezte, a producerek Arnon Milchan, Roy Lee, Raphael Margules és J.D. Lifshitz. Bill Skarsgård lesz az executive producer, Michael Shaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan és Alex Lebovici mellett.

A Barbarian a 20th Century Studios és a New Regency gondozásában érkezik az amerikai mozikba idén nyáron, augusztus 31-én. A hazai premierről egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu