Készülhet a Halo Infinite kampány-DLC – de vajon mikor érkezik? [VIDEO]

Egy szivárogtató azt állítja, hogy a 343 Industries dolgozik a Halo Infinite kampány DLC-jén, de sajnos úgy tűnik, egy darabig még várnunk kell rá.

 

 

A Halo Infinite megjelenés utáni támogatása jelentős vitákat váltott ki a Halo franchise rajongói körében. A játékot 10 éves termékként dobták be, így az elvárások más hasonló címekhez, például a Fortnite-hoz, az Apex Legendshez és a League of Legendshez voltak hasonlóak. Az elvárások érthető módon nem teljesültek. Az egyik különösen izgalmas terület a Halo Infinite történetét bővítő kampány DLC volt. Bár hivatalos bejelentés még nem történt ezzel kapcsolatban, egy kiszivárogtató azt állítja, hogy jó hírekkel rendelkezik a Halo Infinite jövőbeli kampány-DLC-jével kapcsolatban.

A YouTuber Sean W nemrég megosztott egy videót, amelyben állítása szerint egy névtelen forrás meglepő részleteket osztott meg a Halo Infinite jövőbeli kampány-DLC-jével kapcsolatban.

Kezdjük azzal, hogy a kiszivárogtató szerint a kampány DLC már készülőben van. A fejlesztés azonban nem biztos, hogy úgy halad, ahogy azt a Halo-rajongók várták volna, vagy a 343 eredetileg tervezte.

A kiszivárogtató szerint a 343 Industries dolgozik a Halo Infinite történet DLC-jén, de a döntés meglepően friss. Bár időkeretet nem határoztak meg, a kiszivárogtató szerint volt olyan időszak, amikor a 343 felfüggesztette a munkát a sztori-DLC-n. Bár ez mostanra megváltozott, nyilvánvalóan jelentős időt vesz igénybe egy ilyen jellegű kiegészítés fejlesztésének befejezése.

A kiszivárogtató szerint 2025 előtt nem valószínű, hogy megérkezik – de még az is lehet, hogy később.

A Halo Infinite kampány DLC-jével kapcsolatban is megosztott néhány részletet a szivárogtató. Azt mondják, hogy a DLC hadjárata ugyanolyan méretes lesz, mint ami jelenleg a játékban elérhető, tehát jelentős. A kampány középpontjában a Végtelenek elleni harc áll majd egy „változatosnak” nevezett világban. Egy 2021 végén kiszivárgott védjegy valóban utalt arra, hogy a 343 dolgozik valamin, ami az Endlesshez kapcsolódik, bár nem világos, hogy a két kiszivárgás összefügg-e egymással.

Nyilvánvalóan nem lehet tudni, hogy Sean W információja megbízható-e vagy sem.

Ez az egész szivárgás lehet, hogy kitalált, és évekbe telhet, mire hivatalos információk állnak rendelkezésre, hogy megerősítsék. Ugyanakkor nincs benne azonban semmi olyan, ami feltétlenül gyanút keltene. Teljesen elképzelhető, hogy mindig is az volt a 343 terve, hogy kiadjon egy méretes kampány DLC-t, amikor egyébként kiadhatott volna egy folytatást.

Figyelembe véve a Halo Infinite állapotát, teljesen elképzelhető, hogy a 343 és az Xbox tervei 2025-re megváltoznak. Lehet, hogy a DLC-ből önálló játék vagy az Infinite folytatása lesz, de az is lehet, hogy a tervek drámaibb módon változnak a Halóval kapcsolatban. Jelen pillanatban nehéz bármit is feltételezni a Halo jövőjéről, de a rajongóknak van egy falatnyi reményük, hogy a 343 még mindig tervezi a kampány DLC-t valamikor a homályos jövőben…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu