WWE 2K22: komolyan a WWE vezetése rakatta ki Bray Wyatt-et a játékból?!

Miután Bray Wyatt távozott WWE-től, a vállalat azt akarta, hogy a széles körben népszerű szupersztárt még a megjelenés előtt vágják ki a WWE 2K22-ből is.

 

 

A WWE 2K22 szupersztárjainak listája tovább bővül az új DLC csomagok megjelenésével. A játékban szereplő szupersztárok közül több már nem a WWE tagja, az egyiket ráadásul, úgy tűnik, a szövetség utasítására távolították el a játékból még a megjelenés előtt.

A WWE 2K22-höz nemrég, június 7-én jelent meg a Stand Back Pack, amelyben a WWE ismert szupersztárjai Hurricane Helms, Stacy Keibler, A-Kid és Wes Lee szerepelnek.

Nash Carter eredetileg az M2K tag team társával, Wes Lee-vel együtt szerepelt a Stand Back Packben. Nash Cartert azonban elbocsátották a WWE-től, miután volt felesége, Kimber Lee bántalmazási vádakkal illette. Ennek következtében Nash Cartert eltávolították a Stand Back Packből. A Nash Carter eltávolításáért cserébe bónusz MyFACTION kártyákat ajánlottak Booker T-nek és Seth Rollinsnak.

Az eredetileg a WWE 2K22-ben megjelenő Bray Wyatt az egyik legnépszerűbb szupersztár, aki valaha WWE-ringbe lépett.

Bray Wyatt azonban 2021 júliusában távozott a WWE-től, és a megjelenés előtt eltávolították a játék listájáról. Egy új Fightful Select jelentés szerint a WWE kifejezetten el akarta távolítani Bray Wyattet a játékoskeretből, miután elengedték a cégtől. Véletlenül Wyatt volt az egyetlen szupersztár, akit a márciusi megjelenés előtt eltávolítottak a WWE 2K22-ből. A további részletek, amelyek Bray Wyatt eltávolításának okát illetik, egyelőre csak találgatások tárgyát képezik.

A WWE 2K22 megjelenése előtti évben számos szupersztár jelent meg, mint például Keith Lee, Karrion Kross, Scarlett és Ember Moon. A Fightful Select jelentése szerint néhány szupersztárt meglepett, hogy a játékban szerepelnek, miután a WWE-től távoztak. Ráadásul néhányuknak nem szóltak kifejezetten a játékban történő megjelenésükről, miközben a WWE-ben dolgoztak. A WWE akkoriban azt mondta a szupersztároknak, hogy „várjanak valamit” az év későbbi szakaszában, ami a fizetésre és a programban való feltűnésre utalhatott.

Bray Wyatt továbbra is egy rejtély a pankrátorok között és az egyik legkedveltebb a WWE-ből.

Sokan türelmetlenül várják Bray Wyatt visszatérését a profi pankráció világába. A várakozás alatt a rajongók a WWE 2K22 közösségi alkotások funkciójával egyéni változatokat készítettek és osztottak meg a pankrátorról. Bár Bray Wyatt már nincs a WWE-nél, a WWE 2K22 Community Creations lehetővé tesz néhány alternatívát a távollétében.

Ami a játékot illeti, egyre komolyabb pénzügyi sikereket arat a WWE, illetve a 2K számára. Hamarosan további DLC csomagok érkeznek hozzá, köztük a Clowning Around Pack. A Clowning Around Pack június 28-án jelenik meg, és a WWE szupersztárokat Doink the Clown, Ronda Rousey, The British Bulldog, Mr. T, Doudrop és Rick Boogs szupersztárokkal egészíti ki.

A WWE 2K22 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu