Overwatch 2: végül lesz valuta-import az első részből, de kérdés, mennyire éri majd meg

Az Overwatch 2 bétája nemrég indult, idén ősszel pedig a játék is érkezik, ami izgalmas az új tartalmakra vágyó játékosok számára, de néhány kérdés továbbra is fennáll az átállással kapcsolatban.

 

 

Mivel az Overwatch 2 egy live service-játék, mindenféle különböző valutákat és gyűjtögetni valókat kínál – ezek is átkerülnek majd vajon az új részbe? Mi a helyzet a loot boxokkal? A második részben elvileg nem lesznek, tehát mi történik az első epizódban begyűjtött loot boxokkal, ha átállsz?

A Blizzard egy nemrégiben tartott Reddit AMA-ban fényt derített a témára.

Az összes Overwatch 1 pénznem (kreditek, OWL tokenek, versenypontok) valóban átkerül, de előre szóltak, hogy valószínűleg csak korlátozottan lehet majd használni őket. A Blizzard állítása szerint az Overwatch 2-ben egy új virtuális valuta kerül bevezetésre, és néhány dolgot csak ezzel lehet majd megvásárolni. Ami a loot boxokat illeti, az átálláskor az összes loot boxodat automatikusan megnyitják majd, így nem veszítünk el semmit.

Az Overwatch 2 csapata megvizsgálja a céhrendszert és a játékon belüli versenyeket

Szóval a helyzet az, hogy nem érdemes túlságosan ragaszkodni ahhoz az elképzeléshez, hogy a különböző Overwatch valutáink sokat fognak érni a második részben. Feltehetőleg a legjobb cuccok nagy része csak azok számára lesz elérhető, akik rendelkeznek a Blizzard új virtuális valutájával, mert ez már csak így megy a kegyetlen, kizsákmányoló kapitalista videójátékok világában…

Ha minden a tervek szerint alakul, az Overwatch 2 október 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switch-re. A játék bétája június 16-án indult.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu