PlayStation Plus Essential: kiszivárogtak a júliusi játékok…

Most már nem sok értelme van kérdőjelet írni a címbe, ugyanis olyan forrásból hallottuk a listát, ami teljesen megbízhatónak bizonyult 2022 során…

 

A francia Dealabsen ismét billbil-kun volt az, aki a hivatalos tájékoztatás előtt napokkal már felfedte, hogy a világszerte az új, három kategóriájú előfizetési modellre váltott PlayStation Plusban mik azok a játékok, amihez minden előfizető hozzáférhet, de mi ezeket az Essential szintnek nevezzük, ugyanis ez lényegében az eredeti PS Plus folytatásának tekinthető.

A július nagy dobása a Toys For Bob által fejlesztett és az Activision Blizzard által kiadott Crash Bandicoot 4: It’s About Time lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A doboztörő erszényes új játéka hatalmas sikernek bizonyult (igaz, a gyémántok tekintetében kissé elgurult a stúdió gyógyszere: a maximalisták jobb, ha úgy 55-60 órányi játékmenetre felkészülnek…), és lehetséges, hogy a stúdió most egy multiplayer Crash projektet készíthet, holott hivatalosan elvileg a Raven Software-nek segítenek a Call of Duty: Warzone fejlesztésében (ezekről írtunk is).

A második játék az Arcadegeddon lesz PlayStation 5-re, illetve PlayStation 4-re, és ahogy az már megszokott, lesz egy csak PlayStation 4-es játék is: ez pedig a Supermassive Gamestől a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan lesz. Ez a játék viszont kicsit trükkös, mert a PlayStation Plus Extra vagy Premium előfizetőinek már ott van a katalógusban! Tipikus a Sony-tól, nemde?

Ha mindez hivatalos (és miért ne lenne az?), a három játék július ötödikétől lesz elérhető, és augusztus másodikáig áll a PlayStation Plus (Essential) előfizetők rendelkezésére. Viszont most már mindegyik régióban megtörtént a váltás, így a szerdai hivatalos bejelentésnél elvárjuk a Sony-tól, hogy közölje, milyen PlayStation 4/PlayStation 5 játékok (PS Plus Extra), továbbá milyen PS1/PS2/PSP címek (PS Plus Premium) bővítik a katalógust, nem beszélve a felhőből futtatható PS3-as címekről (szintén Premium).

Azért itt a legvégén kiemeljük, hogy ez a három játék megerősítésre vár.

Forrás: JVL

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu