Menu

PlayStation Plus Essential: kiszivárogtak a júliusi játékok…

Most már nem sok értelme van kérdőjelet írni a címbe, ugyanis olyan forrásból hallottuk a listát, ami teljesen megbízhatónak bizonyult 2022 során…

 

A francia Dealabsen ismét billbil-kun volt az, aki a hivatalos tájékoztatás előtt napokkal már felfedte, hogy a világszerte az új, három kategóriájú előfizetési modellre váltott PlayStation Plusban mik azok a játékok, amihez minden előfizető hozzáférhet, de mi ezeket az Essential szintnek nevezzük, ugyanis ez lényegében az eredeti PS Plus folytatásának tekinthető.

A július nagy dobása a Toys For Bob által fejlesztett és az Activision Blizzard által kiadott Crash Bandicoot 4: It’s About Time lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A doboztörő erszényes új játéka hatalmas sikernek bizonyult (igaz, a gyémántok tekintetében kissé elgurult a stúdió gyógyszere: a maximalisták jobb, ha úgy 55-60 órányi játékmenetre felkészülnek…), és lehetséges, hogy a stúdió most egy multiplayer Crash projektet készíthet, holott hivatalosan elvileg a Raven Software-nek segítenek a Call of Duty: Warzone fejlesztésében (ezekről írtunk is).

A második játék az Arcadegeddon lesz PlayStation 5-re, illetve PlayStation 4-re, és ahogy az már megszokott, lesz egy csak PlayStation 4-es játék is: ez pedig a Supermassive Gamestől a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan lesz. Ez a játék viszont kicsit trükkös, mert a PlayStation Plus Extra vagy Premium előfizetőinek már ott van a katalógusban! Tipikus a Sony-tól, nemde?

Ha mindez hivatalos (és miért ne lenne az?), a három játék július ötödikétől lesz elérhető, és augusztus másodikáig áll a PlayStation Plus (Essential) előfizetők rendelkezésére. Viszont most már mindegyik régióban megtörtént a váltás, így a szerdai hivatalos bejelentésnél elvárjuk a Sony-tól, hogy közölje, milyen PlayStation 4/PlayStation 5 játékok (PS Plus Extra), továbbá milyen PS1/PS2/PSP címek (PS Plus Premium) bővítik a katalógust, nem beszélve a felhőből futtatható PS3-as címekről (szintén Premium).

Azért itt a legvégén kiemeljük, hogy ez a három játék megerősítésre vár.

Forrás: JVL

 

 

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu