Johnny Depp visszatérne egy új Karib-tenger kalózaiban?! A sztár képviselője válaszolt erre…

MOZI HÍREK – Johnny Depp képviselője véget vetett azoknak a pletykáknak, melyek szerint a színész 301 millió dollárt fogadna el azért, hogy újra eljátszhassa a kalózok kalózai szerepét.

 

A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy egy forrás azt állította, hogy a színész és zenész Johnny Deppet a Disney 301 millió dolláros ajánlattal kereste meg, hogy újra eljátssza Jack Sparrow szerepét A Karib-tenger kalózai következő néhány produkciójában. A beszámoló szerint a Disney egy bocsánatkérő levelet is küldött Johnny Deppnek, és éppen egy tervezetet készítettek Deppnek. Az illető azt állította:

„A Disney nagyon érdekelt abban, hogy rendbe hozza a kapcsolatát Johnny Depp-pel. Még az Amber Heard elleni rágalmazási pere előtt megkeresték a színészt, és megkérdezték, hogy érdekelné-e, hogy visszatérjen egy-két újabb Kalózok-filmhez. Tudom, hogy a cég küldött neki egy ajándékkosarat egy nagyon szívélyes levéllel, de nem tudom, hogyan fogadták. Azt viszont elmondhatom, hogy a stúdió már megírta egy Jack Sparrowról szóló film tervezetét – szóval nagyon bíznak benne, hogy Johnny megbocsát nekik, és visszatér az ikonikus karaktereként”.

Hétfőn Depp képviselője egy nagyon egyszerű, (magyarul) háromszavas saját nyilatkozatot adott ki:

„Ez csak kitaláció”.

A színész rágalmazási pere során a volt felesége, Amber Heard ellen, Deppet Heard védőügyvédje, Ben Rottenborn kérdezte,

„Ha a Disney 300 millió dollárral és egymillió alpakával jönne önhöz, semmi a világon nem tudná rávenni, hogy visszamenjen és dolgozzon a Disneyvel egy Karib-tenger kalózai-filmben?”

Depp eskü alatt válaszolt:

„Ez igaz.”

A Jack Sparrow színész nem csak azt fejezte ki, hogy nem hajlandó kalózcsizmát húzni, de a franchise producere, Jerry Bruckheimer azt mondta, hogy a színészre egyelőre nem gondolnak, és a sorozat jövője még nem dőlt el. A híres filmes azt is megerősítette, hogy két külön forgatókönyv is létezik a Kalózokhoz, amelyek jelenleg a Disney birtokában vannak. Az egyik forgatókönyvben állítólag egy olyan karakter szerepel, akit Margot Robbie fog alakítani, és állítólag többnyire női szereplőkből fog állni.

Addig is, Deppet nemrégiben láthattuk, amint Jeff Beck angol rockgitárossal lépett fel a színpadon, készül a Jeanne du Barry című filmben XV. Lajos királyt alakítani, ami egy idő után az első filmje lesz, és tervei között szerepel egy 2023-as nyári turné a Hollywood Vampires nevű zenekarával.

Forrás: Cinemablend

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu