Overwatch 2: a megjelenésekor az első rész köddé válik!

Eddig mintha nem erről lett volna szó… csak nem irányt változtatott az Activision Blizzard, hogy ebben az esetben is rosszabb terméket kínáljon az előző helyén?

 

A múlt héten bejelentették, hogy az Overwatch 2 októberben fog elrajtolni, és most már fix, hogy az első rész helyét át fogja venni a folytatás. A Kotaku számolt be a Redditen megtartott AMA-ról (Ask Me Anything – kérdezz-felelek), ahol a fejlesztők közül többen is válaszoltak a kérdésekre. Köztük volt Aaron Keller, a rendező is, aki kifejtette, hogy a 2016-ban megjelent Overwatch (ami például a Gearboxtól a Battlebornot is kiütötte, nem beszélve Cliff Bleszinski, azaz CliffyB Lawbreakerséről…) sorsa mi is lesz.

Az Overwatch 2 koncepciójának azon részei, amik mindig is tervben voltak, meg fog jelenni az első részből a második élő szolgáltatásában (ugyanis ez is egy live service termék), beleértve a jövőre érkező PvE kampánymódot is. Az október negyedikén esedékes Overwatch 2 rajtja azt jelenti, hogy a jelenlegi élő szolgáltatást lecseréli. Azaz az első rész megszűnik létezni, és kötelező lesz a folytatást játszani.

A Kotaku kiemelte, hogy a korábbi rendező, Jeff Kaplan ezzel szemben mást mondott. Kaplan ugyanis azt nyilatkozta, hogy az Overwatch 2 megjelenése után mind a két játék egy közös, megosztott multiplayer környezetet kapna, ahol egyetlen játékost sem hagynának hátra. Azt is felhozta a site, hogy az Overwatch első részében elért eredményeink jönnek velünk az Overwatch 2-be. De Kaplan állítása bár többnyire igaz, nem volt eddig arról szó, hogy az Overwatch első része mondhatni repül a kukába! Aki pedig fizetett, nem biztos, hogy örülni fog annak, hogy a folytatást már ingyenessé teszik.

Az Overwatch 2 korai hozzáférésben fog megjelenni október negyedikén PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Így a Blizzard hős-lövöldéjét mindegyik otthoni platformon elérhetjük majd. Csak az iOS/Android páros marad így ki.

Forrás: Gamesindustry

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu