Kiszivárgott a Skull & Bones megjelenési dátuma és előrendelői bónuszai?

Nocsak: nemrég a Hogwarts Legacy körül volt ilyen szivárgás… csak nem egy új trend van kialakulóban?

 

Aggiornamenti Lumia gyakran szokott tájékoztatni az Xboxos és Windows Store-os listázásokról, mielőtt azok a nyilvánosság elé tárulnának. Most is így tett a Twitteren, és így tudtuk meg, hogy az évek óta bejelentett, és minimum egy rebooton átesett Skull & Bones mikor fog megjelenni, illetve miket kaphatunk, ha előrendeljük a nyilvánvalóan a Rare és az Xbox Game Studios Sea of Thieves-riválisnak tekinthető játékot.

Így a Bloody Bones’ Legacy küldetést, a The Ashen Corsair küldetést, egy Smuggler Pass tokent, a digitális soundtracket és művészeti könyvet, továbbá a prémium bónusz pakkot kaphatjuk meg a szivárgás szerint. Az időzítés pedig arra utal, hogy a jövő héten valóban jöhet egy új leleplezés a Skull & Bonesnak, ugyansi a TryHardGuides.comon a megbízhatónak tekinthető Tom Henderson is azt írta, hogy az eredeti bejelentés óta kissé áttervezett, de továbbra is multiplayer-központú játék bemutatására a jövő hét során keríthet sort a Ubisoft.

A Skull & Bones Brazíliában, Dél-Koreában, illetve nemrég az Egyesült Államokban is megkapta a korhatár-besorolást, és nem kizárt, hogy a játék kihagyja a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, azaz PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, illetve Google Stadiára (továbbá nagy eséllyel Amazon Lunára) fog kijönni. Hogy mikor? Ezt is elárulta Aggiornamenti Lumia szerint a játék (ahol egy kisebb hajóval kezdünk egy kiszivárgott videó szerint, és minél hírhedtebbek leszünk, annál nagyobbal kelhetünk tengerre az Indiai-óceánon a kalózok aranykorában) november nyolcadikán fog megjelenni.

Mindez persze még nem hivatalos, de a Ubisoft pénzügyi jelentése szerint a Skull & Bones (ami a francia kiadó szingapúri stúdiójában készül jó fél évtizede…) ebben az üzleti évben, azaz legkésőbb 2023 márciusának végére eljut a játékosokhoz. November korainak tűnik (és az idei Call of Duty miatt még ki tudja, hogy ez mennyire fog módosulni…), és ez még változhat, de idővel mindent meg fogunk tudni.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu