Új játszható szuperhőssel bővül a Marvel’s Avengers!

A Marvel’s Avengers legújabb frissítésében a The Mighty Thor is bekerül a csapatba, emellett számos játékjavítás és változás is történt.

 

 

A Marvel’s Avengers legújabb frissítésében nem más, hanem Jane Foster kerül reflektorfénybe, mivel a The Mighty Thor csatlakozik a csapathoz, néhány friss javítással és egyéb bővítéssel, változtatással egyetemben.

A Marvel’s Avengers Kamala Khant követi az A-napon elkövetett terrortámadás után, amely a címszereplő csapatot ünnepelni hivatott, és feloszlásra kényszerítette őket. Khan kénytelen felkeresni Hulkot, Vasembert, Thort, Fekete Özvegyet és Amerika Kapitányt, miután rájön, hogy a támadás hatalmakat adott neki, és az Advanced Idea Mechanics, ismertebb nevén az AIM célkeresztjébe került.

Az eddigi frissítésekben a népszerű hősök, Kate Bishop, Sólyomszem, Fekete Párduc és Pókember csatlakoztak a csapathoz, hogy megállítsák az AIM mesterkedéseit.

Mint említettük, a Patch v2.5 megjelenésével a The Mighty Thor lesz a csapat legújabb tagja, éppen időben Jane Foster Marvel Cinematic Universe visszatéréséhez a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Saját, egyedi küldetésláncot és egy új hős kihíváskártyát kap, amit a korábbi karakterekhez hasonlóan ő is teljesíthet. Egy új kozmetikai készlet is elérhető, amellyel a játékosok kedvükre alakíthatják a The Mighty Thort.

A Marvel’s Avengers v2.5-ös javítócsomag rengeteg javítást is hoz, amelyek többsége a játék kampányára és a végjáték tevékenységeire koncentrál. Ezek közé tartoznak az NPC és az ellenséges spawn pontok javítása, a feladatokkal kapcsolatos hibák, és talán a legjelentősebb, egy olyan hiba javítása, amely extra frakció hírnevet adott, ami a játékosokat az 50. szinthatár fölé juttatta, és visszaállította a játékosokat, akik túllépték a határt.

Azzal együtt, hogy a The Mighty Thor hozzáadása a legújabb MCU-premierre is utal, a Crystal Dynamics néhány lehetséges narratív ív előtt nyitja meg az ajtót, amelyet a jövőben felfedezhet.

A képregényekben Jane Foster Thor-korszakát az önfeláldozás testesíti meg, mert annak ellenére, hogy egy isten erejével rendelkezik, a Mjolnir méltónak ítélve rákos megbetegedéssel küzd, és erejének használata csak súlyosbítja betegségét. Ezt a fejlesztők az Avengers jövőbeli narratív bővítésében fedezhetnék fel, amelyben akár az is előfordulhat, hogy csatlakozik képregénybeli megfelelőjéhez, mint új Valkűr.

Forrás: Square Enix

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu