God of War Ragnarok: maga Cory Barlog is kommentálta a megjelenési dátum-pletykát!

A God of War Ragnarok megjelenési dátumának leleplezésével kapcsolatos napok óta tartó online láz és várakozás után Cory Barlog arra kéri a rajongókat, hogy gyakoroljanak türelmet.

 

 

A God of War Ragnarok rajongói türelmetlenül várják a játékkal kapcsolatos híreket, valamint a hivatalos megjelenési dátumot. Miután néhány hete elterjedt egy hamisnak tűnő pletyka, miszerint a God of War Ragnarok 2023-ra csúszik, a Bloomberg arról számolt be, hogy a tervezett megjelenési dátum jelenleg 2022 novembere. A Bloomberg forrásai azt is sugallták, hogy a God of War: Ragnarok novemberi megjelenési dátumát június végéig nyilvánosságra hozzák.

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a pletykamalom beinduljon…

Egyesek szerint a játék megjelenési dátumát a State of Play-en jelentik be, amely a nagy leleplezések hónapjának végét jelenti. A State of Play-t azonban a Bloomberg beszámolója nem említi; és egy God of War Ragnarok-szereplés a State of Play-en jelen pillanatban hihetetlenül valószínűtlennek tűnik. Sokan azonban még mindig hisznek és remélik, hogy a megjelenési dátumról szóló hírek érkeznek, ám most a Santa Monica Studio munkatársa, Cory Barlog lehűtötte a kedélyeket.

Barlog egy nemrégiben Twitteren közzétett bejegyzésében kijelentette, hogy amint tudná, megosztaná az összes God of War Ragnarok információt, ha megtehetné, de ez nem rajta múlik. Türelemre szólít fel, mivel sok rajongó többször is hangot adott annak a vágyának, hogy megtudja a megjelenési dátumot, és ígéri, hogy amint lehet, megosztja a dolgokat.

„Mi nektek készítünk játékokat. [Mi] miattatok készíthetünk játékokat” – fejezi be.

Enyhe kifejezés, hogy a God of War Ragnarok az év egyik legjobban várt címe, így bár a rajongói lelkesedés érthető, a dolgokat nem érdemes sürgetni. A Sony és a Santa Monica jóval a megjelenés előtt be fogja jelenteni a dátumot és többet fog mutatni a játékból, szóval a legjobb, ha hagyjuk, hogy az érintett cégek a nekik tetsző tempóban tegyék ezt. Ennek ellenére meg kell jegyezni, hogy bár Cory Barlog nyilvánvalóan, ha közvetve is, de foglalkozik a megjelenési dátum felfedésével kapcsolatos pletykákkal, nyíltan nem tagadta, hogy bármi is történne június 30-án.

Az ismert bennfentes, Tom Henderson nemrég a Twitteren azt nyilatkozta, hogy úgy tűnik, a Sony és a Santa Monica készül a bejelentésre, ami jól illeszkedne a korábbi pletykákhoz.

A hozzászólásokban pedig arra válaszol valakinek, aki szerint június 30-án egy gameplay trailer és a megjelenési dátum leleplezése következik: „még csak nem is egy gameplay trailer”. Úgy tűnik, minden jel a mai (június 30.) napra mutat, és az eddigiek ismeretében a rajongóknak valószínűleg érdemes lesz figyelniük a PlayStation Blogot.

Egy dolog biztos: a Ragnarok jön, és fontos, hogy kellő időt szánjanak rá.

Forrás: Twitter (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu