Két év múlva foroghat az új James Bond film – de vajon ki alakítja majd a szuperkémet?

MOZI HÍREK – Jelenleg „senki sincs versenyben” Daniel Craig után James Bond szerepére, mondja Barbara Broccoli.

 

 

Manapság mindenki azon tűnődik, ki váltja fel Daniel Craig-et a következő James Bond szerepében. Sajnos úgy tűnik, egyhamar nem kapunk választ: Barbara Broccoli producer elárulta, hogy még két év van hátra az újabb 007-es film forgatásának megkezdéséig.

„Senki sincs versenyben” – mondta a Deadline-nak, amikor James Bond jövőjéről faggatták.

„Azon dolgozunk, hogy merre menjünk vele, ezt még átbeszéljük. Nincs még forgatókönyv, és nem is tudunk előállni vele, amíg nem döntjük el, hogyan közelítjük meg a következő filmet, mert valójában ez Bond újbóli feltalálása. Újra feltaláljuk, hogy ki ő, és ehhez idő kell. Azt mondanám, hogy a forgatásra még legalább két évet kell várni.”

Broccoli egy londoni rendezvényen vett részt, amelyet az ő és testvére, Michael G. Wilson tiszteletére tartottak, aminek keretében átvették a BFI kitüntetését. Az esemény két előadója Ralph Fiennes, aki a 007-es franchise-ban Craiggel szemben M-et alakította, valamint Naomie Harris volt – vagyis az utóbbi néhány film Miss. Moneypennyje.

Fiennes állítólag azzal viccelődött, hogy Broccoli és Wilson „megölte Bondot”, utalva a Nincs idő meghalni befejezésre, a színész hozzátette:

„Naomie és én vagyunk azok, akik ezt helyrehozzák. Találjatok [egy új James Bondot], mi pedig kiképezzük őt”.

Az eseményen az est folyamán különleges videóüzeneteket is levetítettek a „Bond-öregdiákoktól”: mások mellett üzent Daniel Craig, Dame Judi Dench, Léa Seydoux, Rami Malek és Sam Mendes, a Skyfall és a Spectre rendezője.

Bár Broccoli néma maradt, amikor arról faggatták, hogy Daniel Craig után ki játszhatná James Bondot, a bukmékerek szerint a Bridgertonból ismert Regé-Jean Page, mindenki kedvenc Superman-je és vajákja, Henry Cavill, valamint a Poldarkban szereplő Aidan Turner (avagy Kili A Hobbitból) a legesélyesebbek.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu