A film előtt fog megjelenni az Avatar: Frontiers of Pandora?

A pletykák szerint a Ubisoft eléggé rejtegetett játéka (és nem ez az egyedüli…) az Avatar: The Way of Water (magyarul Avatar: A víz útja) előtt érkezhet.

 

A Ubisoft és a Massive Entertainment játéka egy hatalmas kérdőjel. Ilyen a Skull & Bones is, amiről a minap írtuk, hogy állítólag mikor fog megjelenni. De annyi már biztos, hogy igazak a pletykák (amik a God of War: Ragnarokról is szólnak, de arról a nap folyamán még külön beszámolunk), akkor ki lehet jelenteni: az év vége nagyon zsúfolt lesz, és itt az Avatar: Frontiers of Pandora is szerepet kap, holott lényegében tavaly nyár óta semmit sem hallottunk róla hivatalosan (legutóbb is csak annyi volt, hogy PlayStation 5-exkluzív tartalmakat kaphat, erről is beszámoltunk).

Tom Henderson a Twitteren azt írta, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora az év végi játékdarálóban jön. November 4-én jön a Need For Speed új része (amiről tegnap részletesebben is írtunk), és 18-ára tippeli az Avatar-játék megjelenését PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen és PC-n, és 11-én is lesz szerinte egy AAA cím, ami eljut a játékosokhoz.

Ha valóban november 18-án jelenik meg a játék, ezzel meg fogja előzni James Cameron filmjét, ugyanis az Avatar: A víz útja decembertől lesz látható a mozikban, és a francia kiadó a korai rajttal a hypevonatból akar kasszírozni. A játékot a felújított Snowdrop Engine fogja hajtani (ezt a Massive Entertainment korábban a The Division-játékokban alkalmazta, de most jön egy újgenerációs frissítés, így eddig nem látott szintű vizualitásra elsz érdemes felkészülni), és egy új, önálló történet lesz, amiben egy Na’vit vezérelhetünk át a nyugati fronton, Pandora eddig nem látott részén, de azért az RDA erőivel itt is meg kell küzdeni.

Ez persze még nem hivatalos, de erről a játékról is beszélnie kell hamarosan a Ubisoftnak. Talán itt az ideje egy Ubisoft Forward közvetítésnek, mert ha a Prince of Persia: THe Sands of Time remake-et is idevesszük, három nagy játéka vn így a kiadónak, amiről beszélni kéne…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu