Film- és TV-adaptációkat kaphat a Persona meg a többi Atlus-játék?!

MOZI HÍREK – A SEGA úgy véli, hogy az Atlus franchise-ok, pl. a Persona a drámaiságuk miatt vonzóak lehetnek a közönség számára, és már most fontolgatja egy élőszereplős adaptáció elkészítését.

 

 

Úgy tűnik, a videójáték-adaptációk sikere SEGA-t is megkísértette: nem habozott, hogy a Personát és sok más sikerszériát fejlesztő Atlus katalógusát kinyissa egy új produkció előkészítéséhez.

„Lehetőséget látunk arra, hogy úgy bővítsük ki a történetet, ahogy még soha nem láttuk, vagy játszottuk” – Toru Nakahara

Így szól az IGN exkluzív riportja, amelyből kiderül, hogy a SEGA az Atlus híres IP-ivel kezdve a nagy- és kis képernyőre is ki akarja terjeszteni a sagákat, többek között elképzelhető, hogy a Persona, a Shin Megami Tensei vagy a Catherine adaptációit is láthatjuk. Egyelőre nem sok részletet árultak el ezeknek a produkcióknak a jellegéről, de a japán kiadó már gondolkodik az élőszereplős javaslatokon.

„Az Atlus világai tele vannak drámával, innovatív stílussal és lenyűgöző karakterekkel” – magyarázta Toru Nakahara, a Sonic-filmek és a Sonic Prime sorozat vezető producere. „Az olyan történetek, mint a Persona franchise történetei, nagyon jól rezonálnak a rajongóinkra, és lehetőséget látunk arra, hogy úgy bővítsük a történetet, ahogy még soha nem láttuk, vagy játszottuk.” A SEGA nem erősítette meg, hogy mely produkciós cégekkel szeretne együtt dolgozni, ha folytatja a tévés és filmes kezdeményezéseit.

Az Atlus mindenesetre az elmúlt hetekben rengeteg újdonsággal szolgált. Kizárólag a franchise-ra koncentrálva már megerősítette, hogy a Persona 5 Royal, a 4 Golden és a 3 Portable Xbox, PC és Nintendo Switch platformokra érkezik, bár bejelentették a PS5-ös változatot is.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu