Kiszivárgott a God of War: Ragnarok megjelenési dátuma és gyűjtői kiadása?

Mintha ez is valamilyen trend lett volna június végétől kezdve, hogy naponta (legalább) egy AAA játékról derül ki valami.

 

Kezdjük a történet elején. Először többen is azt írták (beleértve a Bloombergnek körmölő Jason Schreiert, vagy Tom Hendersont), hogy a Sony június 30-ára tervezett egy bejelentést a God of War: Ragnarok kapcsán, és a cég ekkor mondta volna el a megjelenési dátumot is. De mint kiderült, a tervek változtak: a Kotaku beszélt az egyik első szivárogtatóval, The Snitch-csel. Elvileg mindenki egy álláspontot képvisel: a bejelentést bár elhalasztották, a játékot magát NEM.

Henderson aztán egy új posztot tett közzé a God of War: Ragnarokról. Szerinte a blogposzt már régen készen áll, és bármikor fellőhetik a PlayStation Blogra. Az utolsó pillanatban hátráltak ki az egész mögül. A poszt Henderson szerint a megjelenési dátum mellett a gyűjtői kiadások tartalmát is részletezte volna, és utalhat arra is, hogy egy rendes játékmenetes bemutató (azaz egy State of Play) egy későbbi időpontban tárulna a nyilvánosság elé.

A God of War: Ragnarok Jotnar Edition kiadása egy 1:1 méretarányú Mjolnir-kalapácsot tartalmaz (Thor fegyverét) a játék lemeze mellett, míg a gyűjtői kiadás a világ térképét, illetve kitűzőket tartalmaz. Henderson szerint a játék november 11-én fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Ezzel a Need For Speed új része után jöhet (tegnap írtuk, hogy 4-én érkezhet), de megelőzné az Ubisoft Avatar: Frontiers of Pandoráját (erről pedig ma esett szó a hírekben). Ezt a napot korábban a Starfield, Todd Howard következő játéka foglalta el, mielőtt a Redfallal együtt át lett tolva 2023 első felére…

Cory Barlog, az előző God of War rendezője a Twitteren azt kérte a rajongóktól, hogy legyenek türelmesek a bejelentés meg nem történése után. Nem kellene valakit keresni, hogy feléjük menjen a gyűlölet (jelen esetünkben Schreier és The Snitch), hanem inkább törődjünk azokkal az emberekkel, akik az általunk kedvelt dolgokat teremtik meg, és tiszteljük meg őket. Ezt azért nyilatkozta, mert Estelle Tiganit, a játék filmjelenetekért felelős producerét szexuálisan zaklatták férfi nemiszervekről készített képekkel… csak azért, mert egyes rajongók türelmetlenek.

A november 11-ei dátum még nem hivatalos, de esélyes, hogy a God of War: Ragnarok ekkor jöhet PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu