A Fekete Párduc: Wakanda Forever promóciós képeken először látható a főgonosz Namor

MOZI HÍREK – A kiszivárgott merch ad első pillantást a Fekete Párduc 2 gonosztevőjére: Namorra.

 

A Thor: Szerelem és mennydörgés jövő héten kerül a mozikba, de a Marvel-rajongóknak idén egy másik nagy dobás is vár rájuk: Fekete Párduc: Wakanda Forever, és miközben a rajongók izgatottan várják, hogyan folytatja a Marvel Cinematic Universe a Fekete Párduc történetét, Namor sokat pletykált bemutatkozását is izgatottan várják, különösen Tenoch Huerta castingja után. Májusban a rajongók egy nagyon homályos képet kaptak arról, hogyan nézhet ki Huerta Namorja, most pedig, köszönhetően néhány új és sokkal tisztább promóciós képnek, amelyet a @MCU_Facility nevű Twitter-fiók osztott meg, és amely a mai nap folyamán Attumáról is megosztott egy képet, az eddigi legjobb képet kapjuk a Sub-Marinerről.

A képen, amelyet alább megnézhetsz magadnak, Namor zöld fürdőnadrágban és arany övvel jelenik meg, ami nagyon is megfelel az 1960-as évek ikonikus képregényes megjelenésének. A karakter azonban további részleteket is kapott, többek között arany páncélzatot a karjain, és egy zöld gallérdarabot. Ebből a képből nem derül ki, hogy lesz-e rajta a védjegyének számító bokaszárnya, bár a korábbi art – ami teljes testet ábrázolt – erre utalt.

A képeken leginkább a részletek tűnnek fel, amelyek mind nagyon azték jellegűek, ami arra utal, hogy az MCU Namor Atlantisza Közép-Amerikában lesz. Ez nem csak a filmben a karakterrel kapcsolatos változásokról szóló pletykákhoz illeszkedik, hanem a Fekete Párduc készítésében részt vevőknek szánt csomagolási ajándékokhoz is: Wakanda Forever című filmben. Ezekről a tárgyakról nemrég fotók jelentek meg a közösségi médiában, és úgy tűnt, hogy Tepeyollotl, az azték jaguár isten szerepel rajtuk.

Ezen az új képen kívül még mindig elég sok mindent tudni mind a Fekete Párduc: Wakanda Forever és Namor szerepe is rejtély marad. A rajongók már régóta várták Namor érkezését az MCU-ban, és néhányan csalódottak voltak, amikor a karakter nem jelent meg rövid ideig a Doctor Strange-ben az Őrület multiverzumában. Abban a filmben az Illuminátusok is feltűntek, egy titkos csoport, amelyhez a képregényekben Namor is tartozott. De bár a filmben Namor nem került be a csoportba, a forgatókönyvíró, Michael Waldron mégis arra célozgatott, hogy a Marvelnek nagyobb tervei vannak a szeretett karakterrel.

„[Beszéltünk] róla, mert ő minden bizonnyal az Illuminátus eredeti tagja” – mondta Waldron. „De szerintem a Marvelnek más tervei vannak vele az MCU-ban. És így nem került be ebbe a bizonyos filmbe”.

Fekete Párduc: Wakanda Forever november 11-én kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu