Star Wars: Knights of the Old Republic II: kijavították a Switch port hibáját

A sztorinak happy end lett a vége, így a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Nintendo Switch portja már teljes mértékben játszható lett.

 

Az Aspyr a weboldalán közölte, hogy az eddig hibát okozó Basiliskbe csapódó jelenet utáni kiakadásos glitchet ki tudta az Onderonon javítani a cég, így a Saber Interactive alá tartozó cég (ami eközben a Star Wars: Knights of the Old Republic PlayStation 5-ös és PC-s remake-jén dolgozik) végre megállította a hibát, ami eddig hátráltató volt sokaknak.

Idézzük magunkat, hogy mi is volt eddig a megoldás rá: „Június folyamán jelent meg a Nintendo Switch-re a Star Wars: Knights Of the Old Republic II: The Sith Lords. Sajnos a játék tesztelése nem biztos, hogy kellően kifinomult volt, ugyanis az Aspyr nem éppen tökéletes állapotban adta ki a portot. Nem arra gondolunk, hogy a frame rate csapnivalóan rossz, vagy mondjuk a felbontás alacsony… hanem van egy konkrét kiakadás. Ha az Onderon bolygón leszállunk, a Basiliskba történő ütközéses jelenet után bekrepál az egész, és nincs lehetőségünk folytatni a történetet.

Az Aspyr a weboldalán írta, hogy miképp lehet megkerülni ezt a nyilvánvalóan hatalmas bugot. Ehhez azért csalni kell… vagy legalábbis módunk adódik rá, ugyanis a csalásokat tartalmazó menüt kell előcsalogatni, hogy át tudjuk ugrani az érintett szakaszt, majd folytathatjuk a kalandozásunkat. Az Aspyr persze nem hagyta ennyiben: le is írta, hogy miképp hozhatjuk ezt a menüt elő.

Nyomjuk be háromszor a bal analóg kart, nyissuk meg a csalásos menüt, válasszuk ki a warp opciót, majd az OND504-es opciót válasszuk. Egy valamit viszont tartsunk szem előtt: NE menjünk a kereskedőhöz, ugyanis ekkor a játék kiakad. Az Aspyr hozzátette, hogy a hibát a következő patch segítségével orvosolni fogja, de arra már nem futotta a cégtől, hogy kimondja, mikor is jelentkeznek ezzel a frissítéssel. Az Aspyr elismerte egy tweetben, hogy ez a bug lényegében végigjátszhatatlanná tette a KotOR II Switch portját, de az Axiosnak a cég szóvivője már azt mondta, hogy kevés számú játékos érintett a bugban.”

Legalább ennek is vége.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu