Vajon várható még több Predator film az előzményfilm után? A Prey rendezője válaszolt!

MOZI HÍREK – A Prey rendezője, Dan Trachtenberg a közelgő előzményfilm után a Predator franchise jövőjére utal, és azt mondja, hogy rengeteg izgalmas ötlete van.

 

Dan Trachtenberg rendező szerint a Predator franchise tovább bővülhet, miután a Prey a következő hónapban megjelenik a Hulu-n. A Prey a legújabb kiegészítője a Predator sorozatnak, amely 1987-ben kezdődött, amikor Arnold Schwarzenegger akciófilmje a mozikba került. Azóta a franchise nehezen találja meg a lábát, a Predator 2, a Predators, a The Predator és az Alien vs. Predator crossoverekkel nem sikerült lenyűgöznie a közönséget. Annak ellenére, hogy a franchise 35 év alatt nem aratott nagy sikert, Trachtenberg megpróbálja újraindítani a horror sorozatot a Prey-vel.

Miután a 2018-as The Predator halvány kritikákat kapott, azt hitték, hogy a franchise végre meghalt. Ez még valószínűbbnek tűnt, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, mivel a stúdió leginkább a családbarát filmek gyártásáról ismert. Míg néhány éve dübörög a Predator 5, a Disney 2021 novemberében megerősítette, hogy a 10 Cloverfield Lane rendezője fogja irányítani az előzményt. A Prey 300 évvel ezelőtt játszódik, és a Comanche nemzet és egy Naru (Amber Midthunder) nevű harcos körül áll. A Prey továbbra is valószínűleg sok olyan elemet tartalmaz majd, amelyet a rajongók szeretnek a Predator franchise-ban, de az előzményfilm teljesen más lesz, mint a korábbi filmek.

Ahogy közeledik a Prey megjelenési dátuma, Trachtenberg sejteti, mi várhat még az intergalaktikus vadászra. A Time Out-nak adott interjújában a rendező megerősítette, hogy vannak elképzeléseik a sorozat jövőjét illetően, de azt nem erősítette meg, hogy ezek valaha valóra válnak-e. Trachtenberg kifejtette, hogy a Predator franchise „legmerészebb kilengései” izgatják a legjobban.

Nagyon sok izgalmas ötlet van arra vonatkozóan, hogy mi lehet a következő a franchise-ban. A legmerészebb kilengések izgatnak a legjobban, és úgy gondolom, hogy van még lehetőség más olyan dolgokra is, amelyeket korábban nem tettek meg.

Trachtenberg megjegyzései, hogy valami mást csináljunk, világosan megmagyarázzák a Prey mögött meghúzódó kreatív döntéseket. A Predator-folytatások közül a 2010-es Predatorst tartják a legegyedibbnek, mivel a karaktereit a világon kívülre vitte egy idegen bolygóra. Míg a Prey még mindig a Földön játszódik, a 18. században való játék minden bizonnyal egyedülálló ötlet a franchise lágy újraindításához. Ha a Prey meghódítja a közönséget, Trachtenberg történetét ki lehetne terjeszteni, de ha nem sikerül, a Predator sorozat egészen más irányban folytatódhat.

Annak ellenére, hogy a 20th Century Studios kiadott néhány Prey előzetest és képet, még mindig sok rejtély övezi a történetet. Emiatt nehéz megmondani, hogy a Preyben megvan-e a potenciál a folytatásra. A Prey 2 természetesen a közelgő előzmény sikerétől függ, és valószínűleg döntő tényező lesz abban is, hogy a Disney hogyan viszonyul a jövőbeli Predator-filmekhez. A Prey kiadása a Hulu-n azt jelzi, hogy nem biztos, hogy hihetetlenül magabiztosak a filmben, de ez egyszerűen a franchise közönség előtti teljesítményének köszönhető. Ettől függetlenül a rajongóknak nem kell sokat várniuk, hogy lássák, hogyan áll a Prey a Predator sorozat többi filmjéhez.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu