A Stranger Things nem pihen: mindjárt állnak is neki az 5. évadnak!

MOZI HÍREK – A Stranger Things 5. évadjának elkészítése nem tart majd olyan soká, mint a 4. évadé, állítják a Duffer testvérek, akik már mindjárt állnak is neki az írásnak.

 

 

A Duffer testvérek megígérték, hogy a rajongóknak nem kell túl sokat várniuk a Stranger Things 5. évadára, és úgy tűnik, tartják a szavukat: most jelentették be, hogy a jövő hónapban tervezik megírni az utolsó évadot. Ami az ötödik évad tényleges cselekményét illeti, Dufferék már megtervezték a dolgokat, ami arra utal, hogy a tényleges forgatókönyvek megírása nem tarthat túl sokáig.

Miután a Stranger Things 4. évada két egész estés epizóddal elérte drámai végkifejletét, Dufferék még egy sorozatnyi új epizóddal szeretnék befejezni az Upside Down történetét.

Miután látszólag legyőzték a sorozat „főgonoszát”, felmerül a kérdés, hogy pontosan merre mehet tovább a széria, de úgy tűnik, Dufferéknek nincsenek ilyen aggályaik, miközben az utolsó etapra készülnek. Ross Duffer a Collidernek nyilatkozott:

„Júliusban kiveszünk egy kis szabadságot, aztán visszatérünk. Tudom, hogy az írói szoba augusztus első hetében tömve lesz.”

Habár ez jó hír, azért arra fel kell készülnünk, hogy valószínűleg még legalább néhány évnek el kell telnie ahhoz, hogy a Stranger Things visszatérjen és kezdjen valamit a 4. évad cliffhanger befejezésével. Attól függően, hogy pontosan milyen hosszúra sikerül az utolsó évad, jelentős mennyiségű forgatás várhat ránk jövőre. Mivel az évad fináléjának speciális effektjei csak órákkal a Netflix premierje előtt készültek el, nyilvánvalóan rengeteg látványelemen kell még dolgozni a sorozat minden bizonnyal lélegzetelállító fináléjához.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu