Elkészülhet végre a Beyond Good and Evil 2?!

A kínkeserves fejlesztésről és törlésről szóló pletykák ellenére a Ubisoft továbbra is szeretné, ha a rajongók tudnák, hogy a Beyond Good and Evil 2 készül.

 

 

A rajongók kezdetben izgatottak voltak, amikor bejelentették a Beyond Good and Evil című akció-kalandjáték folytatását. A második részt hivatalosan 2017-ben mutatták be a Ubisoft E3-as konferenciáján, előtte rengeteg utalással. A játék az eredetitől eltérő élményt kíván nyújtani a játékosoknak, rengeteg RPG-elemmel és ambiciózusabb játékmenet- és grafikai megközelítéssel. A Beyond Good and Evil 2 leleplezése óta azonban a rajongók rengeteg kétséget és bizonytalanságot találtak a fejlesztéssel kapcsolatban.

A Beyond Good and Evil 2 egyike a sok játéknak, amelyekről úgy tudni, a „fejlesztési pokolban” vergődnek, hiszen már több mint egy évtizede dolgoznak rajta.

Sok rajongó már szinte készen áll arra, hogy azt hallja, a készülő RPG-t törölték; de úgy tűnik, a Ubisoft még mindig szilárdan hisz abban, hogy a Beyond Good and Evil 2 megjelenik, sőt, még egy nemrégiben tartott éves Q&A találkozón is megemlítette. Bár nem igazán meglepő, hogy a játék szóba került a beszélgetés során, néhány rajongó örömmel hallja majd, amit a Ubisoft mondott róla.

A Ubisoft szerint a Beyond Good and Evil 2 jelenleg is szerepel a bejelentett, aktív fejlesztés alatt álló projektek listáján. Persze korábban is tudtuk, hogy készül, de hogy azt hallani, aktív fejlesztés alatt áll, azt jelenti, hogy a játékot nem tették félre, így tehát remélhetjük, hogy előbb-utóbb csak befejezik végre.

2022 elején egy álláshirdetés miatt néhány rajongó azt hitte, hogy a Beyond Good and Evil 2 a fejlesztés utolsó fázisában lehet.

Bár ez eléggé optimista nézetnek tűnik, különösen, hogy a Ubisoft azt állítja, hogy a játék aktív fejlesztés alatt áll, ami azt jelenti, hogy van még munka, nem tűnik teljesen kizártnak, hogy valami, a játékhoz kapcsolódó új tartalom már úton van. Legyen az egy filmes trailer, gameplay vagy valami más, sokan csak annak örülnek, hogy a játék nem áll a törlés szélén.

A Ubisoft 2022 szeptemberében tartandó Forward bemutatójával ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy a Beyond Good and Evil 2 hírei is megjelenjenek. Még ha nincs is semmi kész a játékból, amit megmutathatnának, amíg a Ubisoft megerősíti, hogy még mindig dolgoznak rajta, a rajongók egyelőre félretehetik a törléstől való félelmeket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu