God of War: Ragnarok: a megjelenési dátum és a gyűjtői kiadások! [VIDEO]

Valóban bekövetkezett, amire a pletykák mostanában utaltak, viszont a megjelenési dátum kissé eltérő az eddig hallottaktól.

 

A PlayStation Blogon olvasható a Sony Interactive Entertainment és a Santa Monica Studio bejelentése , továbbá a gyűjtői kiadás kicsomagolása is megtörtént ugyanitt . A God of War: Ragnarok Launch Edition az előrendelést jelenti (mindegy, hogy a Launch, Collector’s vagy Jotnar verziót vesszük meg), és ekkor megkapjuk Kratos Risen Snow páncélját, továbbá a kozmetikus tárgyként kezelendő Risen Snow tunikát Atreusnak. A kód beváltásához értelemszerűen internetkapcsolat és egy PlayStation Network-fiók is kell; a játékon belüli tárgyak pedig a történet előrehaladtával nyílnak meg (ez az összes továbbira is vonatkozik!). A God of War: Ragnarok Standard Edition az alapkiadás. A PlayStation 4-es verzióról 10 dollárért/euróért (a jobbanteljesítnek köszönhetően addigra nagy eséllyel már 4500 forintért…) frissíthetünk a PlayStation 5-ösre.

A Digital Deluxe változat a játék mellett Kratos Darkdale páncélját, Atreus ismét csak kozmetikus Darkdale kosztümjét, a Blades of Chaosnak a Darkdale Blades Handle-ket (magyarul a Káosz pengéinek a Darkdale pengetartókat), a Leviathan baltának a Darkdale markolatot is biztosítja; a játékon kívül pedig a digitális soundtracket, a Dark Horse mini digitális művészeti könyvét, egy avatarkészletet és egy PlayStation 4-es témát is kapunk.

A God of War: Ragnarok gyűjtői kiadása (Collector’s Edition) egy dobozban jön, amit a tudás őrzőjének szentélyének neveztek el (Knowledge Keeper’s Shrine). Ez a szentély egyike volt azoknak a triptichonoknak, amelyekre Kratos és Atreus az előző játékban bukkantak, és amelyek egy hatalmas látnok, a Grpa nevű óriásboszorkány történetét ábrázolják, akinek elsőként volt látomása a Ragnarökről. A pakkban egy kódot kapunk, hogy beválthassuk a játékra azt PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, de van egy Steelbook, ami a farkast és a medvét ábrázolja (lemezt nem kapunk… lol?), két colos (~5,08 centis) Vanir-ikrek faragányok (Huldra-testvérek az előző rész gyűjtői kiadásából… ezzel lesz teljes a szett), egy Dwarven kockaszett Yggdrasil szimbólumával a zsákján, illetve egy 16 colos (40,64 centis) Mjolnir-replika még (ez Thor fegyverének másolata). Minden más a Digital Deluxe változatból szintén a pakk része.

Végezetül a God of War: Ragnarok Jotnar Editionjét a Santa Monica Studio csapata tervezte. Ebben ismét egy kódot kapunk a játék letöltéséhez, de egy 7″-os bakelitlemez is van Bear McCreary zenéjével (két dal lesz a lemezen), továbbá a sólyom, a medve, és a farkas kitűzőszettje (Faye, Kratos, Atreus), a legendás Daupnir-gyűrű egy vörös zsákban, Brok kockakészlete (fémes ezüst színű, kék részletekkel; a Huldra-testvérek jele van a zacskóján), a Yggdrasil szövettérkép a kilenc világgal, a steelbox, továbbá a Vanir-faragványok és a Mjolnir-replika lehet a miénk. A Digital Deluxe Edition összes tartalma is a pakk része.

A God of War: Ragnarokot július 15-étől lehet előrendelni, megjelenése pedig november 9-én lesz esedékes PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu