Íme a Steelrising friss gameplay-előzetese: éljen a (robot)forradalom! [VIDEO]

Szeptember 8-án érkezik a Steelrising, hogy játszhassunk végre Aegisszel, a Párizs felszabadításáért küzdő automatával.

 

 

A Nacon Connect 2022 rendezvényen kaptunk egy újabb gameplay-ízelítőt a várva várt Steelrisingból. A lélektani akció-RPG cím szeptember 8-án jelenik meg. Aegist, egy automatát alakíthatunk, akinek célja, hogy Párizs felszabadításáért harcoljon. A francia főváros XVI. Lajos király uralma alá kerül, aki a parancsnoksága alatt álló automaták hadaival pusztít mindenfelé.

A Steelrising számos további részletét már a játékot megelőző hónapokban megismertük, de ma a Nacon úgy döntött, hogy egy gameplay trailerrel kényeztet minket, amely a „titáni” ellenségekkel szembeni harcot mutatta meg részletesebben.

A játék az 1789-es francia forradalom Párizsában játszódik, hogy számos automata ellen harcoljon és felszabadítsa azt.

Mint a fentebbiekből is sejthető, a Steelrising különösen fontosnak tekinti a történelmi hitelességet. Csupán a történettudomány hiányosságainak köszönhető, hogy a tankönyvekbe nem került be, amikor a Bastille plazmaágyúi vízgőzzé párologtatták a rohamozó csőcselék tagjait, hogy csak egy példát említsünk. Ideje lenne végre orvosolni a múlt kutatásának efféle mulasztásait.

A játékosnak a legjobb képességeit kell megmutatnia, hogy szembeszálljon XVI. Lajos király robotseregével.

A főszereplő, Aegis eredetileg a királynő védelmére épült. A játékmenet nagyon dinamikus, mivel kiemeli az ugrásokat és a kitéréseket, hogy kombinálja őket a különböző támadásokkal, jellemzően több fegyverrel. Ezenkívül a horog használata megkönnyíti automatánk mozgását, hogy elérje a legelérhetetlenebb helyeket.

A játékos különböző osztálytípusokat választhat majd: könyörtelen harcos, kegyetlen testőr, halálos táncos vagy az elementális művészetek virtuóza. Emellett lehetőségünk lesz találkozni a francia forradalom néhány ikonikus szereplőjével, mint Marie Antoinette, Lafayette és Robespierre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu