Bizarr botrány a Stranger Things sztárja, Noah Schnapp és Doja Cat énekesnő között

MOZI HÍREK – A Stranger Things sztárja, Noah Schnapp ismert arról, hogy a TikTok-on fejezi ki magát, de az énekesnő Doja Cat nem örül legújabb posztjának.

 

A Stranger Things a sorozat színészeit sztárrá tette, így a közösségi médiában is igen prominens figurák lettek. A közösségi médiafelületeken az egyik legprominensebb Noah Schnapp, aki Will Byers-t alakítja a sorozatban, de úgy tűnik, hogy emiatt most bajba is került egy Doja Cat énekesnőt érintő ügy kapcsán.

Mivel a Stranger Things 4. részének második része a július 4-i hétvégén jelenik meg, Schnapps neve a sorozat sikerével kapcsolatban került a címlapokra. A neve azonban most a Stranger Things mellett egy másik okból is a címlapokra került. Számos sztár tette már közzé a Stranger Things és szereplői iránti szeretetét, az ikonok között van Daniel Radcliffe, Sophie Turner és Stephen King is. Most Doja Cat is felkerült a listára – mondhatni.

Nemrég Schanpp megosztott egy videót a TikTok-fiókján, amely privát Instagram közvetlen üzeneteket mutatott, ahol a 26 éves énekesnő megkérte Schnappot, hogy hozza össze őt a Stranger Things társával, Joseph Quinn-nel. Az üzenet, amit Doja írt Schnappnak, pontosan így szólt: „Noah meg tudnád mondani Josephnek, hogy hmu? (A hmu a „hit me up” rövidítése, amely többek között azt jelenti, hogy vegye fel vele a kapcsolatot közösségi médiában, de átvitt értelemben azt is, hogy nyomulhat rá. – a szerk.) Várj nem. Van barátnője?” Schnapp azt válaszolta az énekesnőnek, hogy azt javasolta neki, küldjön üzenetet Quinnnek magától, amire a lány azt válaszolta, hogy nincs módja kapcsolatba lépni Quinnnel, mivel nem ismeri a közösségi média elérhetőségeit. Schnapps Tik Tok videója, amelyben megosztotta a két sztár közötti szóváltást, vírusként terjedt el a közösségi médiában, mivel sokan, akik megnézték a videót, humorosnak találták azt. Doja Cat azonban egészen más véleményen volt azzal kapcsolatban, hogy magánbeszélgetésük ilyen nyilvános helyen kiszivárgott.

Később aznap este Doja Cat élő közvetítést készített a saját TikTok-fiókján, ahol Schnappal és az egész helyzettel foglalkozott. Azzal kezdte, hogy világossá tette, megérti, hogy Schnapp csak egy gyerek, és kijelentette: „Hogy igazságos legyek, ez olyan gyerekes dolog. Nem tudom, hány éves, de kizárt, hogy elmúlt 21 éves”. A továbbiakban brutálisan őszinte véleményt mondott, és azt mondta a Tik Tok követőinek: „Ha ilyen fiatal vagy, hibázol. Hülyeségeket csinálsz. Próbálok szuper fair lenni. Elrontod a kapcsolatokat az emberekkel, hibákat követsz el – ahogy azt kell, hogy tudd, hogy a jövőben ne tedd meg. Én is csináltam hasonló hülyeségeket.” Az énekesnő azzal fejezte be TikTokos dühöngését, hogy a Stranger Things sztárját „kígyónak”, „menyétnek” nevezte, és viselkedését „olyan hihetetlenül szociálisan tudatlan és őrültnek” jellemezte.

Schnapp és csapata egyelőre nem reagált a Doja Cat róla tett megjegyzéseire. Azon azonban lehet vitatkozni, hogy kinek van igaza és kinek nincs ebben a helyzetben. Doja, egy 26 éves nő, privát üzeneteket küldeni egy kiskorúnak nem a legmegfelelőbb dolog, és Schnapp privát üzenetek megosztása is a magánélet megsértésének tekinthető. A dráma ellenére remélhetőleg a sztárok a nyilvánosságon kívül is meg tudnak egyezni, és megoldják ezt a viszályt, tekintve, hogy korábban mindketten elég nagy rajongói voltak egymás munkájának.

A Stranger Things 4. évada már elérhető a Netflixen, kritikánkat itt olvashatjátok a legutolsó két, monstre évadzáró részről.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu