Egy Elden Ring játékos egy zongorával nyerte meg a játékot [VIDEO]

Egy elhivatott Elden Ring játékosnak valahogyan sikerül legyőznie a teljes játékot egy elektromos zongorát használva rögtönzött kontrollerként.

 

Az elmúlt évtizedben megjelent AAA FromSoftware-címek közül az Elden Ring egyértelműen azt a mérföldkőnek számító nehézségi szintet képviseli, amelyről a stúdió ismert. Legyen szó akár a sima ellenségekről, akár a főnökökről, az Elden Ring még a legtapasztaltabb FromSoftware-rajongók számára is komoly kihívást jelent. Rengeteg olyan játékos is akad, aki mindent megtett azért, hogy még nehezebbé tegye a játékot, mint például egy bizonyos felhasználó esetében.

Rengeteg olyan FromSoftware-rajongó van, aki élvezi az őrült nehézségeket, amelyeket a FromSoftware gyakran tud nyújtani, olyannyira, hogy néhányan közülük bizonyos korlátozásokat is hozzáadnak, hogy még jobban próbára tegyék képességeiket. Sőt, az egyik játékos még a Dark Souls 3 utolsó főnökét is úgy verte meg, hogy a képernyő 90 százalékát lefedte, teljesen elzárva a játékos látótávolságának nagy részét. Bár az Elden Ring esetében egy játékosnak sikerült rendkívül bizarr eszközökkel legyőznie a játékot.

A Redditen egy Omunchkin13 nevű felhasználó egy videót tett közzé arról, hogy egy elektromos zongorát használva kontrollerként veri az Elden Ringet. A klipet a lenyűgözőségen túl az teszi meglehetősen viccessé, hogy a zongora még mindig hangokat ad ki minden egyes billentyű lenyomásakor, ami ezt a dallamos felhangot adja az egyébként intenzív kliphez.

Bár a billentyűzet kétségtelenül váratlan és potenciálisan frusztráló eszköz az Elden Ring legyőzéséhez, nem ez az első eset, hogy a játékosok szükségtelenül nehéz eszközökkel képesek legyőzni a FromSoftware címeit. Az egyik játékosnak például a Dark Souls 3-at is sikerült legyőznie banánok segítségével gombbevitelként, ami nem csak lenyűgöző, de az elektrotechnika igazi bravúrja is.

Elképesztő látni, hogy egyes játékosok mennyire felkarolták a FromSoftware-játékok lélekölő nehézségét. Az a tény, hogy a játékosok mindent megtesznek azért, hogy még nehezebbé tegyék ezeket a játékokat, mint amilyenek már most is, jól mutatja, hogy a Dark Souls és a FromSoftware milyen nagy hatással volt a játékközösség egészére.

Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy a játékosok mit tesznek még azért, hogy feszegessék az Elden Ring határait. Tekintve, hogy ez az első FromSoftware játék, amely nyílt világú játékmenetet alkalmaz, rengeteg játékbeli tartalom vár a játékosokra, amelyekkel próbára tehetik képességeiket. Ugyanakkor számos rajongó várja az Elden Ring potenciális DLC-it is, annak ellenére, hogy a FromSoftware egyelőre semmit sem erősített meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu