Hitman 3: nemsokára ingyen helyszínt kap mindenki [VIDEO]

Az Ambrózia-sziget (így lehet ugyanis Ambrose Islandet lefordítani) nemsokára bejut az IO Interactive játékába.

 

A sziget egy rejtett öböl az Andaman-tengeren, és errefelé találhatjuk egy veszélyes kalózbanda rejtekhelyét is. A helyszín a dán stúdió szerint egy teljes mértékben felfedezhető sandbox lesz tele új kihívásokkal, célpontokkal, illetve megnyitható jutalmakkal. A 47-es ügynöknek ezúttal egy régi barátjának hibáját kell helyre hoznia. Persze az IO Interactive nem nagyon bökte ki, hogy itt pontosan mire kell gondolni, de talán elég baj az, ha az illető erre a szigetre tévedt.

A júliusi frissítés során a bangkoki Himmapan Hotel visszajut az ingyenes helyszínek forgókerekébe, így július 17-éig minden Hitman 3-tulajdonos és a kezdőcsomagot birtokló személy is elmehet Thaiföld fővárosába. Vicente Murillo, „a forradalmár” is visszatér Elusive Targetként, de itt is érdemes lesz sietni, ugyanis a stúdió szerint mindössze július tizennyolcadikáig lesz lehetőségünk kiiktatni, mielőtt egy kis időre eltűnne (mert később biztos visszahozzák őt is a körforgásba). Lesz egy másik Elusive Target is, ugyanis július 15-én „az ételkritikus” Wen Ts’ai is felbukkan. Miért ilyen különleges célpont ő? Teljes biztonsági felügyelettel utazik (talán túl sok illetőnek szólta le a kajáját). Az új Elusive Target Arcade-ok is készülnek: az ezt teljesítő játékosok az Iridescent Katanát kaphatják meg.

A Hitman 3 egy nagyobb frissítést is kapni fog az Ambrose Island érkezésével egy időben. Az IO Interactive szerint a közösség által jelentett hibákat így fogják orvosolni, és így játszhatóbb lehet a kopasz bérgyilkos története. Az fix, hogy egyrészt a mindenki által ingyenesen hozzáférhető szigetről a stúdió a megjelenéshez közelebb több részletet fog mondani, másrészt az, hogy mikor érkezik meg a frissítéssel együtt: ezekre július 26-án számítsunk. (Érdekesség: a Hitman 3 eseményeit megelőzi a sziget sztorija!)

A Hitman 3 amúgy már közel másfél éve elérhető PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (az eredeti Epic Games Store megjelenés után már a Steamen is megtalálhatjuk), PlayStation 4-en, Xbox One-on; továbbá a felhőből is futtathatjuk a Google Stadián, esetleg a Nintendo Switchen.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu