A Top Gun: Maverick sztárja: Miles Teller szerint már tárgyalnak a Top Gun 3. részéről Tom Cruise-zal

MOZI HÍREK – Lehet, hogy készülhet egy harmadik Top Gun-film? A Maverick sztárja, Miles Teller szerint lehetséges.

 

Tekintettel arra, hogy a Top Gun: Maverick jól szerepelt a mozipénztáraknál, nem meglepő, hogy a Paramountnál máris folytatás-ötletekkel küzdenek. Egyelőre nincsenek hivatalos tervek a Top Gun 3 fejlesztésére, de talán már csak a megfelelő sztori kell ahhoz, hogy a fogaskerekek elkezdjenek forogni a potenciális folytatáson. Ha ez megtörténik, akkor akár Tom Cruise-t is láthatnánk újra Maverick szerepében repülni, mivel a társszereplő Miles Teller szerint a színész már tárgyalt a lehetőségről.

Teller ezt az Entertainment Tonightnak adott új interjújában mondja. Lényegében világossá teszi, hogy a Top Gun 3-nál minden azon múlik, hogy Cruise vissza akar-e szállni a gépre. Teller elismeri, hogy beszélt Cruise-zal erről, bár nem úgy hangzik, mintha egyelőre megerősítést kapott volna a sztártársától, hogy a harmadik filmnek van esélye.

„Az nagyszerű lenne, de ez csak TC-n múlik. Minden Tomon múlik. Beszélgettem vele erről. Majd meglátjuk.”

Teller hozzátette, hogy különleges kapcsolatot alakított ki Cruise-zal, miután együtt szerepeltek a Top Gunban: Maverick című filmben. Arra is utal, hogy a film hatalmas bevételt hozott a kasszáknál, ami remélhetőleg segíthet meggyőzni Cruise-t, hogy visszatérjen egy harmadik részre. De még ha a Top Gun 3 nem is jön létre, Teller hálás azért, hogy lehetőséget kapott a második rész elkészítésére Cruise-zal.

„Az, hogy megosztotta velem és sok más fiatal színésszel a Top Gun-t, olyan vad utazás volt, ami még mindig tart.”

Bár az eredeti Top Gun filmet nagyon szeretik, addig a Top Gun: Maverick-et sok rajongó és kritikus imádta, sőt, egyesek szerint az új film még jobb is. A filmet szinte mindenki dicséri, a Rotten Tomatoes-on 96%-os pontszámot ért el, és ami még jobb a film készítőinek, a kasszasikerek is csillagászatiak. A film az év legnagyobb bevételt hozó filmje, eddig több mint 1,2 milliárd dolláros bevétellel (és ez egyre csak nő). A már megszerzett nyereséggel a Top Gun: Maverick Tom Cruise karrierjének legtöbb bevételt hozó filmje.

Tom Cruise azonban majdnem lemaradt erről a sikerről, mivel eredetileg nem akarta megcsinálni a folytatást. Korábban a Vulture-nak nyilatkozva Joseph Kosinski rendező részletezte, milyen volt Cruise-t bevonni a filmbe. Kosinski azt sugallta, hogy Cruise-t „érzelmileg” kellett megfognia, így a horgot egy olyan szilárd történet jelentette, aminek értelme volt a Maverick visszatérésének. Talán ez kell ahhoz, hogy a harmadik rész is elkészüljön.

„Az első film egy dráma, még akkor is, ha ebbe a fényes akciófilmbe van csomagolva” – magyarázta Kosinski a Cruise-nak tett ajánlatát. „Ez ugyanez lenne, de Maverick kibékülne Goose fiával, szemben ezzel a küldetéssel, amely mindkettőjüket mélyen ellenséges területre vinné. És amint ezt kimondtam, láttam, hogy a fejében elkezdtek forogni a kerekek. Aztán felvetettem a Sötét csillag ötletét, a nyitójelenetet, hogy mit csinál Maverick, amikor megtaláljuk. Ami szerintem azért is fontos volt, mert Maverick még mindig Maverick, de már nem a helyi légibázis tornyát bombázza. Ő a repülés élvonalában van, a határokat feszegeti, mint mindig. De egyedül van. A film elején egyedül van.”

Kosinski hozzátette: „Aztán beszéltem a gyakorlati forgatásról, és nyilvánvalóan Tom 100 százalékban benne van ebben az egészben. És aztán a cím. Azt mondtam, hogy nem hívhatjuk Top Gun 2-nek. Top Gun 2-nek kell hívnunk: Maverick – egy karakteres történet. Erre ő elővette a telefonját, felhívta a Paramount vezetőjét, és azt mondta: „Csinálunk egy folytatást a Top Gun-nak. És bumm, zöld utat kapott.”

A Top Gun: Maverick még mindig megy a mozikban, azt pedig még nem is tudni, hogy a filmet mikor adják ki streamingre. A film kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Cinemablend

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu