A Ubisoft tisztában van az Assassin’s Creed Syndicate PS5 problémáival

Az Assassin’s Creed Syndicate vizuális problémákkal küzd PS5-ön, és a Ubisoft annak ellenére vizsgálja ezeket a hibákat, hogy nemrég törölt egy erről szóló tweetet.

 

Sokan figyelnek jelenleg az Assassin’s Creed franchise-ra. A franchise nem csak a tizenötödik évfordulóját ünnepli, de szeptemberben egy bemutatót is tartanak a jövőjéről. Ugyanakkor a hírek szerint ebben a hónapban több Assassin’s Creed-játék is csatlakozik a PS Plus Extra szolgáltatáshoz. Mindezt akkor, amikor az Assassin’s Creed Black Flag körüli beszélgetések felpörögnek a Skull and Bones leleplezése körül, miközben egyes rajongók még mindig az Assassin’s Creed Syndicate PS5-ös teljesítményéről, illetve, az ezen a platformon megjelenő grafikus bugokról faggatják a Ubisoftot.

Meg kell jegyezni, hogy az említett PS Plus Extra pletyka szerint csak néhány, ebben a hónapban érkező játék szerepel, az Assassin’s Creed Syndicate mégsem szerepel rajta. Ez azért lehet, mert a rajongók tudják, hogy az Assassin’s Creed Syndicate problémás PS5-ön. Sem a Ubisoft, sem a Sony nem szeretne egy olyan játékot kiadni a szolgáltatáson, aminek teljesítményproblémái vannak, de ez a későbbiekben megtörténhet, ha a Ubisoft kijavítja.

Az Assassin’s Creed Syndicates ugyanis grafikai és technikai szempontból is küszködik, ha PS5-ön játszunk vele. A rajongók arra kérték a Ubisoftot, hogy javítsa ki ezt a problémát, amire a cég nemrég válaszolt is. Konkrétan azt közölte, hogy „a csapat tisztában van néhány vizuális problémával az Assassin’s Creed Syndicate-ben PS5-ön, és a lehető leghamarabb dolgozik a javításon. Egyelőre nincs frissítésünk, de kérjük, tartsátok szemmel az ezzel kapcsolatos híreket”.

Talán furcsa módon a Ubisoft Support nemrég törölte ezt az üzenetet, bár meg kell jegyezni, hogy ez nem egy új válasz. A Ubisoft Support már hónapok óta ezt mondja, még 2022 februárjában is megjelent néhány tweet az ügyben. Ez mindenképpen furcsa, de meg kell jegyezni, hogy még egy olyan nagy cégnek is, mint a Ubisoft, véges erőforrásai vannak.

Például sokáig hiába könyörögtek a rajongók az Assassin’s Creed Origins PS5-ös és Xbox Series X-es frissítéséért, a Ubisoftnak hónapokba telt, mire teljesíteni tudta a kéréseiket. Így nem furcsa, hogy az Assassin’s Creed Syndicate javítása még nem elérhető, de az üggyel kapcsolatos legutóbbi tweet törlése kicsit furcsa. Ez egy régebbi játék, ami azt jelenti, hogy a támogatása nem biztos, hogy olyan prioritást élvez, mint más címeké. Valószínű, hogy a javítás még legalábbis folyamatban van.

Akárhogy is, ha az Assassin’s Creed Syndicate javításra kerül, akkor biztosra vehető, hogy a PS Plus Extra játékhoz is eljuthat. A Ubisoft szeptemberi leleplezése a franchise jövőjéről végül is valószínűleg arra ösztönöz néhány rajongót, hogy újra elővegye a régebbi játékokat.

Az Assassin’s Creed Valhalla már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Google Stadiára, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu