Marvel’s Midnight Suns: bemutatót kapott Amerika Kapitány [VIDEO]

Amerika Kapitány (Captain America) egy tüzetesebb áttekintést kapott a Take-Two-tól (2K… egy kutya) és az XCOM-ot fejlesztő Firaxistól.

 

A karakter játékstílusa meg nem lepő módon a Vibranium-féle pajzsra alapul. A The Brooklyn Handshake jóvoltából a kiválasztott irányba hátra tudja ellenfeleit lökni a pajzsával. Ha a célpont(ok) már sebzést kapott (kaptak) ugyanabban a körben, akkor kétszer hátrébb fognak repülni, és akár az objektumokon is áteshetnek. Valószínűleg ezt a skillt is fejleszteni lehet, hogy egy célpont kiütésekor két kártyát kaphassunk, és az előleg kijelölt és kiktatott célpont kártyahasználati költségét is visszakaphatjuk. A másik pajzsalapú képesség a Heroic Spang!, ami 36 plusz sebzést okoz mindenkinek, akik a kapitányra céloztak.

A legdrágább hősi (Heroic) skill a Shield Charge, ami az összes addig gyűjtött Blockot felhasználja, hogy cserébe több sebzést okozzon egy egyenes vonalban. A The Best Defense jóvoltából a következő két körben ugyanannyi Blockot tud szerezni, amennyi sebzést bekap ebben az időben. Ezek alapján RPG-s szóhasználattal élve tanknak lehetne Amerika Kapitányt nevezni, így ő a figyelemelterelő a többiekről. A Dig In képességgel ki lehet választani egy bajtársunkat, beszólhat minden ellenfélnek, akik rá célkoztak, és eközben tizenöt Blockot is kap.

A lenti videókban a Friendship mechanizmusokra is kitérnek: a Cathedral hubban lehetőségünk lesz összebarátkozni a többi hőssel, amiért cserébe több pluszt kaphatunk (lényegében ezek passzív skillek lesznek így). Az egyes szint elérése a kapitány esetében 16 Blockkal való kezdést jelent az All Day passzív skill miatt. A kettes szint elérésével már körönként fog kapni Blockot, így komolyabban is bevetheti a képességeit, amik ezt igényelik.

A Marvel’s Midnight Suns (amit kicsit átterveztek, hogy ne nagyon legyen XCOM Marvel-köntösben, ezért is vannak a kártyák a játékmenetében…) október hetedikén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Lesz egy Nintendo Switch port is, ám erre csak a későbbiekben számíthatunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu