The Last Of Us Part 1: az egyik fejlesztője reagált a kritikákra

Ő nincsen ugyanazon az állásponton, mint amit a kritikusok képviselnek.

 

Korábban voltak olyan pletykák, hogy a Naughty Dog a The Last of Us első részéből készít egy remake-et (ami azért mégis eléggé fura ötlet, mert 2013-ban jött ki eredetileg PS3-ra, majd egy évre rá már PlayStation 4-re érkezett a remaster, így joggal fel lehetne tenni a kérdést, hogy akkor mégis miért nem a harmadik részt rakják össze „a pajkos kutyák”?), és ezt aztán a Sony meg is erősítette, igaz, most már nem csak PlayStation 5-re tervez vele a cég, hanem PC-s átirat is készül belőle.

Vannak, akik hozzánk hasonlóan nem nagyon tudják értelmezni a remake-et, mert a PlayStation 5-ön lazán lehet futtatni a PS4-es The Last of Us Remasteredet. Ez talán korrekt kritika, viszont voltak, akik ennél tovább is mentek, amikor egyszerű pénzszerző, mohó elképzelésnek tekintik a The Last of Us Part 1-et. Erre reagált Robert Morrison, a PlayStation Studios egyik embere, aki manapság animátorként már a Bend Studionál dolgozik (nekik meg ugye kizárt, hogy a Days Gone folytatása megvalósulhasson, így nem csoda, hogy annak rendezője, Jeff Ross lelépett onnan…).

Morrison azt írta, hogy a karrierje során a The Last of Us Part 1 volt a leggondosabban felépített és kivitelezett projekt, amit eddig látott, ugyanis a lehető legkomolyabban törődtek a részletekre, így nem volt hiány a gondosságból sem (ő is dolgozott rajta!). Amúgy ő volt az, aki arra utalt régebben, hogy a God of War: Ragnarokon túl más komoly játéka is lesz idén a Sony-nak (Kratosról és Atreusról már tudjuk, hogy mikor térnek vissza, meg is írtuk néhány napja), és lehet, hogy pont Ellie és Joel történetére gondolhatott már akkor is.

A The Last of Us Part 1 szeptemberben jön PlayStation 5-re, és akkora kereslet van iránta, hogy a Firefly Edition kiadás elfogyott, és a rajongók szeretnék, ha nem csak az Egyesült Államokban lenne kapható ez a kiszerelés.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu