POGA LUX: ez a nem hivatalos PS5-projekt újradefiniálja a „hordozhatóság” fogalmát…

TECH HÍREK – A német INDIGAMING cég a PS5 összes alkatrészét és kábelét egy képernyővel ellátott tokba helyezte, és íme, kész is a POGA LUX!

 

 

Régen volt olyan, hogy táskarádió; ha pedig a POGA LUX-nak sikerül meghódítania a piacokat, hamarosan mindenki a „táskakonzolról” beszél majd! Mivel a Sony nem tervezi, hogy a PS5-öt kézikonzollá alakítja, ezért egy német cég úgy döntött, hogy ezt a célt egy egészen különleges javaslattal teljesíti, az eredmény pedig ugyan elég ormótlan, de legalább még drága is.

A POGA LUX nem hivatalos PS5 kézikonzol ára potom 1499 euró.

Mint azt a Fortress of Solitude portálon olvashatjuk, a német INDIGAMING nevű cég nekilátott, hogy a PS5-öt hordozható konzollá alakítsa. Nem egy két kézzel is könnyen kézbe vehető eszközről beszélünk, mert ahogy a cikk tetején található képen is látható, az INDIGAMING ötlete átfogóbb (és nagyobb), mint amilyennek látszik.

 

 

 

 

Ez a hordozható PS5, amelynek tehát a „hivatalos” neve POGA LUX, egy 24 hüvelykes, keret nélküli, alacsony kék fényt kibocsátó és FreeSync Premium képességekkel (a játékok vizuális szintjét emelő technológiával) rendelkező képernyővel felszerelt tokból áll. A kezdeményezés emellett beépített hangszórókat, USB-portokat tartalmaz a kontrollerek vagy mobiltelefonok töltésére, és természetesen egy új PS5-öt, amely 1 vagy 2 DualSense-zel rendelkezik (a vásárló preferenciájától függően).

Ahogy az várható volt, ez az eszköz csak akkor működik, ha csatlakoztatjuk a konnektorba, így a tokot kinyitva élvezhetjük a konzol next-gen játékait.

Ha tehát késztetést érzel arra, hogy beszerezd ezt a hordozható konzolt, az INDIGAMING 1499 euróért árulja.

Nem ez az első alkalom, hogy egy teljesen átalakított PS5-öt látunk, ami egy rajongó munkájára emlékeztet, aki úgy csökkentette a konzol méretét, mintha egy Slim modell lenne. Az biztos, hogy sok munka van az ötletek mögött, de tekintettel arra, hogy a POGA LUX árából három PS5 is kijönne, felettébb valószínűtlen, hogy tömegével vásárolnák a gamerek…

Forrás: Fortress of Solitude

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu