The Witcher: Virtual Reality: ez a mod egyre ütősebb, íme a legújabb változat! [VIDEO]

Patryk Loan modder az eredeti The Witcher játékon alapuló munkája a textúrákat is javítja, és egyszerűsíti a harcrendszert.

 

 

Sokan szeretnénk Riviai Geralt bőrébe bújni és átélni a kalandjait – még szerencse, hogy megtehetjük, hála a The Witcher-játékszériának. Képzeld el, ha mindezt a virtuális valóság nyújtott, egyedülálló élmény keretében tehetnéd meg! Nos, a modder Patryk Loan már évek óta dolgozik az első The Witcher VR-változatán, így egy számos fejlesztést tartalmazó modon keresztül lehetőségünk nyílik a főhős bőrébe bújni.

Mint a PC Gamer rámutat, Loan verziója nem csak azt teszi lehetővé, hogy az Oculus Link segítségével HTC Vive-on, Valve Indexen, Oculus Rift-en és Oculus Questen keresztül játszhassunk, hanem számos olyan finomítást is bevezet, amelyek vizuálisan is javítják az élményt:

„Minden részletet, minden kiegészítőt visszanyertünk, gondosan átvettük az eredeti játékból” – mondja a mod készítője.

„Átalakítottuk és újrarextúráztuk, majd részletes elemzéssel és gondossággal pontosan oda helyeztük, ahova kell”.

Sok ilyen textúrát 4K-ra frissítettek, és a tárgyak némi interakciót tesznek lehetővé. Emellett a szerző az eredeti harcrendszert is lecserélte egy egyszerűbbre, amit a következőképpen ír le: „csak lendítsd a kardodat, hogy megtámadd az ellenségeidet”. Ezen kívül Loan azt is megjegyzi, hogy „bármikor elforgathatod a fejed, így szinte az összes mozgóképhez extra tartalomalapú lore-t adtam”.

Bizonyára már megszokhattuk, hogy a modder közösség projektjei nagyban képesek fokozni a játékélményt. Érdemes körbenézni, mert a The Witcher 3-hoz is rengeteg mod érhető el, amelyek az animációk, a grafika és az általános világítás részletein csiszolnak.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu