Bayonetta 3: itt a várva-várt bejelentés a trailerrel, platformmal és a megjelenési dátummal! [VIDEO]

Iszonyú régóta vártuk már a Bayonetta 3 bejelentését, amely most végre megtörtént. A trailerből többek között a platform és a megjelenési dátum is kiderült.

A Bayonetta 3 október 28-án jelenik meg Nintendo Switch-exkluzívként, jelentette be szerdán a Nintendo és a PlatinumGames. A játék új trailere új részleteket is elárul a régóta várt akciójátékról, többek között azt, hogy több Bayonettát és egy Viola nevű játszható „boszorkány-képzőt” is tartalmazni fog.

Violát Bayonetta „harcias” szövetségeseként írják le, és egy kardot és a macska démonát, Cheshire-t viszi majd magával a Homunculi elleni harcba. Bayonetta maga is rendelkezik majd az új Demon Masquerade képességgel, amellyel óriási lényeket (például egy csúnya tarantula szörnyet) idézhet meg, hogy segítsenek neki a harcban.

A Bayonetta 3 normál kiadása mellett a Nintendo a Trinity Masquerade Editiont is kínálja a kiválasztott kiskereskedőknél és a saját My Nintendo Store-jában. Ez a változat egy 200 oldalas művészeti könyvet és három játéktáskát tartalmaz majd, amelyek a trilógia minden egyes címéhez fordítható grafikával rendelkeznek. Az előrendelés részletei a Nintendo szerint hamarosan megjelennek.

Az eredetileg a 2017-es The Game Awards-on bejelentett folytatás a 2014-es Bayonetta 2-t követi, amelyet 2018 februárjában adaptáltak Nintendo Switchre (az első Bayonettával együtt). Az eredeti Bayonetta önálló fizikai kiadást kap Switch-re szeptember 30-án. A Nintendo szerint a Bayonetta fizikai példányai korlátozott számban, 29,99 dollárért kerülnek forgalomba a kiválasztott kiskereskedőknél és a My Nintendo Store-on keresztül.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu