Döbbenetes vallomást tett a Resident Evil Netflix-széria színésze!

MOZI HÍREK – Az Albert Weskert alakító Lance Reddick elmagyarázza, hogy nem egy bevett Resident Evil-karaktert akart játszani, hanem életre kelteni azt, ami a forgatókönyvben szerepelt.

 

 

A Resident Evil már történelmet írt a videójátékok világában, és ezt a bravúrt nem egyszer a film- és televíziós iparban is meg akarta ismételni. Bár ezek a legutóbbi betörések nem arattak akkora sikert, mint a digitális címek, a franchise nem adja fel a próbálkozást: itt van például ez az élőszereplős sorozat, amely – miután a legvéresebb trailerektől a hajunk is égnek állt – a napokban kerül a Netflixre.

„Nem arra gondoltam, hogy egy ikonikus karaktert kell játszanom, csak megpróbáltam életre kelteni azt, ami az oldalon volt.” – Lance Reddick

Nem mélyedtünk el túlságosan a színészek nyilatkozataiban a sorozattal kapcsolatban, de a PC Gamer interjúja Lance Reddick színésszel, aki Albert Weskert alakítja a Netflix produkciójában, felkeltette a játékostársadalom figyelmét. Reddick elmondása szerint „fogalma sem volt róla, hogy [a Resident Evil-széria] valójában egy videójátékon alapul”, és „csak a filmekről tudott, így egy kicsit vakon mentem bele”.

Ezt követően Reddick arról is beszél, hogyan bújt bele a mitikus Albert Wesker szerepébe: „Amikor ezt csináltam, nem arra gondoltam, hogy egy ikonikus karaktert játszom, aki már ismert, csak megpróbáltam életre kelteni azt, ami az oldalon volt” – mondta a PC Gamer-nek. „Ahogy a sorozat folytatódik, látni fogod, hogy az én Weskerem hogyan kapcsolódik a játékok Weskeréhez.” Nyilvánvaló, hogy egy tévés színésznek nem feltétlenül kell a videójátékok világának minden franchise-ját ismernie a kezdetektől fogva, de a válaszából nem derül ki, hogy végül játszott-e Resident Evil-játékokkal, hogy megismerje az eredeti Albert Weskert.

Az élőszereplős sorozat premierje július 14-én lesz a Netflixen, így pár nap múlva már láthatjuk is, miként alakítja karakterét Lance Reddick.

A Resident Evil új változata Jade Wesker történetét követi nyomon, aki a túlélésért küzd egy őrült lények által elárasztott világban, miközben megpróbál eljutni New Raccoon Citybe, az előzetesek alapján pedig igencsak ígéretes – de legalábbis komoly vérfürdőre számíthatunk.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu