Újabb Johnny Depp-per?! Tárgyalótermen kívül rendezhetik az ügyet

MOZI HÍREK – Johnny Depp állítólag megegyezett az ellene folyó perben egy állítólagos 2017-es bántalmazás miatt, még a tervezett tárgyalási időpont előtt.

 

 

Úgy tűnik, Johnny Depp mégsem vonul hamarosan újra a tárgyalóterembe. Korábban arról számoltak be, hogy Deppet beperelte egy stábtag, aki 2017-ben együtt dolgozott vele a Hazugságok városa című filmben. Greg „Rocky” Brooks, a forgatásvezető azt állította, hogy Depp többször bordán ütötte őt, és 100 ezer dollárt ajánlott Brooksnak, hogy üssön vissza. Johnny Depp tagadta ezeket az állításokat, és a tervek szerint július 25-én bíróság elé állt.

Most a THR szerint arról számoltak be, hogy megegyezés született. A bírósághoz hétfőn nyújtották be a megegyezésről szóló értesítést, amely szerint Deppnek augusztus végéig be kell tartania az egyezség nem részletezett feltételeit. Ha Depp nem tesz eleget, az ügyet újra megnyitják. Az egyezség feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

„Az egyezségi megállapodás az ügy elutasítását meghatározott feltételek kielégítő teljesítésétől teszi függővé, amelyeket az egyezség megkötésétől számított 45 napon belül nem kell teljesíteni” – olvasható részben a beadványban.

Deppet Camille Vasquez ügyvéd képviselte, aki az Amber Heardot érintő, televízióban közvetített per után vált népszerű hírességgé. A tárgyaláson többen is tanúskodni készültek Johnny Depp mellett, köztük a forgatókönyv-felelős Emma Danoff, aki cáfolta Brooks állításait. Danoff szerint Depp fizikailag soha nem ért hozzá Brookshoz, bár vitatkozott vele, miután Brooks állítólag rosszul bánt egy fekete hajléktalan nővel, becsmérlő nevekkel illetve őt.

„Azonnal felállt a közös ülésünkről egy ültetőpad széléről, és odament Brookshoz, hogy kiálljon a nő mellett” – mondta Danoff, hozzátéve, hogy időbélyegzővel ellátott fotókkal támasztotta alá a történetét. „Mr. Depp azt mondta Mr. Brooksnak: >>Nem beszélhetsz így vele. Azt hiszed, hogy ő valami kevesebb, mint te? Mit gondolsz, ki vagy te? Hogy merészeled?<<”

Mindenesetre megnyugtató, ha nem egy újabb Johnny Depp bírósági ügytől lesz hangos a média az elkövetkező hetekben-hónapokban, habár könnyen lehet, hogy üzleti szempontból sokan profitálhatnának egy újabb cirkuszból…

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu