A The Last of Us sorozatot az HBO Max csúcsprodukciójának szánják!

MOZI HÍREK – A Naughty Dog elismert videójátékának, a The Last of Us-nak az adaptációja 2023 elején érkezhet.

 

 

Jó kezekben a The Last of Us: az HBO ismét – sokadszorra – az egyik legkiválóbb platformként szerepel az Emmy-díj jelölések között, amely az amerikai televíziós iparág kiválóságainak éves díjátadója. Ezzel a minőségi pecséttel a hátuk mögött természetes, hogy a közönség nagy izgalommal fogadta a hírt, miszerint ők készítik a Naughty Dog kult-játékának adaptációját. Most, hogy a forgatások befejeződtek, már csak egy kérdés maradt: mikor kezdhetjük végre streamelin?!

A The Hollywood Reporternek adott interjújában Casey Bloys, az HBO és az HBO Max tartalomért felelős vezetője bizakodását fejezte ki, hogy „2023 elején” képernyőkre kerülhet a The Last of Us-sorozat.

A vezető nem volt hajlandó további részleteket vagy támpontokat adni arra vonatkozóan, hogy mikor kaphatunk trailert, bár a projekt méreteit tekintve remélhetőleg nem kell sokat várnunk, főleg, hogy szeptemberben megjelenik a The Last of Us: Part 1 is.

A The Last of Us az HBO és az HBO Max 2023-as programjának egyik csúcspontja lesz. Persze már előtte is számíthatunk nagy dobásokra a szolgáltatótól: augusztus végén mutatják be a Trónok harca előzménysorozatát, a Sárkányok házát, és több spin-off sorozatot is készítenek a Matt Reeves-féle The Batman című filmből.

A széria forgatás júniusban fejeződött be; a Craig Mazin (Csernobil) és Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója által fejlesztett produkció főszereplői Pedro Pascal és Bella Ramsey, mint Joel és Ellie, akiket a platform által nemrég közzétett képen láthattunk.

 

További The Last of Us projektek

 

A Naughty Dog nagy sikerű videójátékának tévés adaptációja nem sokkal a Part 1 „remake” PS5-ös és – egyelőre még nem meghatározott időpontban – PC-s megjelenése után érkezik, így a Sony konzolok felhasználóinak egy olyan videójáték újrafeldolgozást kínál, amely valószínűleg még több kedvet fog generálni a tévésorozat megtekintésére. Emellett a második rész multiplayer fejlesztése is folyamatban van.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu