Nem tudják hova tenni Brad Pitt új filmjét, a Babylont

MOZI HÍREK – Fő a feje a Paramount stúdió vezetőinek a Babylon című film miatt. Az még csak hagyján, hogy több mint háromórás, de ha a rendező elképzelései szerint mutatják be, bőven rászolgál a legszigorúbb korhatáros besorolásra, azaz NC-17 minősítést kaphat, vagyis csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.

 

Margot Robbie és Brad Pitt mellett egy tucatnyi nagy sztár főszereplésével készült produkció Hollywood aranykorát mutatja be, annak minden dekandenciájával együtt. A World of Reel filmes portál forrása már látta a filmet, és azt mondja, a félórás nyitójelenet olyan orgiát ábrázol, hogy ahhoz képest Felliny Satyriconja – amely a feslett erkölcsű ókori római felső tízezer kicsapongásait ábrázolja naturalisztikus módon – óvodás matiné. Úgy tűnik, az Oscar-díjas Damien Chazelle nagyszabású mesterművet akart létrehozni, ami a bennfentesek szerint sikerült is neki, csak az a kérdés, a legszigorúbb korhatáros besorolással hogyan lesz belőle nagy anyagi siker.

A hírek szerint Chazelle és Paramount most azon vitatkoznak, bemutassák-e az eredeti változatot az őszi fesztiválszezonban. A stúdió attól tart, ha már akkor mindenki kiborul rajta, és dühöng miatta egészen az Oscar-gáláig, ez baljós árnyat vethet a film jövőjére. Ha sikerül meggyőzni Chazelle-t, hogy vágja meg a filmet, nincs ok aggodalomra, de a rendező egyelőre nem áll kötélnek.

(Babylon – hazai bemutató: 2023. január 19.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu