Nagyon cuki, de méregdrága a Travel Cat cég Stray alapú macskahordozó táskája!

A vörös kóbor macskás akció-kaland: a Stray megjelenése a küszöbön áll, így a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy a játék alapján kiegészítőket szerezzenek be a valódi macskáik számára. A Travel Cat nevű cég a Stray alapján árul kiegészítőket.

 

Bár 2022-ben már számos népszerű játék jelent meg, az egyik közelgő cím, amely jelentős felhajtást kelt a játékosok körében, a Stray. A BlueTwelve Studio által fejlesztett, már csak néhány nap múlva megjelenő játékban a játékosok egy imádnivaló vörös macskát irányíthatnak (olyat, amilyen nálunk is van a szerkesztőségben), miközben megpróbálnak kiutat találni egy idegen városból. A cím megjelenése előtt kiderült, hogy a Stray rajongói, akik egyben macskabarátok is, exkluzív, a játék alapján készült kiegészítőket kaphatnak majd macskabarátaik számára.

A Travel Cat egy olyan cég, amely arra specializálódott, hogy kiegészítőket kínáljon azoknak, akik macskájukkal szeretnének utazni. A márka a „The Fat Cat” hátizsákról, valamint a hámok és pórázok termékcsaládjáról ismert, amelyek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy macskájukat magukkal vihessék útravalóul. Nemrégiben ez a macskás utazási márka bemutatott egy exkluzív termékcsaládot, amelynek témája a hamarosan megjelenő játék, a Stray.

 

Stray hátizsák

 

A Stray témájú kiegészítők közül az első a Stray x Travel Cat hátizsák. A vállalat szerint a hátizsák a „The Fat Cat”, az oldal egyik legkelendőbb darabjának változata. Ez a játékon alapuló kiegészítő azonban új színösszeállítással érkezik, amely a Stray világát idézi. A hátizsák neon és szén színekben pompázik, valamint a játék logója a macskabuborék jobb felső részén található folton. Jelenleg 139,99 dollárért előrendelhető, ami átszámítva nem kevesebb, mint 81.600 Ft, tehát aki ilyet akar, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia! A hátizsákot ezen az oldalon lehet részletesen megtekinteni.

 

Stray hám és póráz

 

A Stray x Travel Cat hátizsák mellett a cég a Stray x Travel Cat Harness és Póráz szettet is árulni fogja a játék megjelenése alkalmából. Ez faszén színű, világosabb szürke béléssel és a Stray logóval ellátott foltokkal rendelkezik. A Travel Cat szerint a hám állítható, vagyis többféle méretű macskának is illeszkednie kell. Az érdeklődők számára a termék előrendelhető 39,99 dollárért (átszámítva jelenlegi árfolyamon kb. 23.300 Ft.) a cég weboldalán.

Az új Stray-témájú termékek mellett a Travel Cat élő közvetítést is tart a játékról. Az érdeklődők július 21-én, csütörtökön, 20:00 és 21:30 óra között (EST) kapcsolódhatnak be, hogy megnézzenek néhány Stray játékmenetet, miközben többet megtudhatnak ezekről az exkluzív kiegészítőkről is. Továbbá a vállalat megjegyezte, hogy a rajongók választhatnak, hogy esélyt kapjanak a Stray x Travel kollekció tárgyainak és egyéb tárgyaknak a megnyerésére.

Izgalmas látni, hogy az olyan cégek, mint a Travel Cat, exkluzív, videojátékokra összpontosító termékcsaládokat hoznak létre. Az idő majd megmutatja, hogy a Stray beváltja-e a játékközösségben keltett hype-ot. Szerencsére a rajongóknak már nem kell sokat várniuk a játékra, hiszen már csak néhány nap múlva jelenik meg.

A Stray július 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és PS5-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu