Vajon PlayStation-exkluzívak lesznek-e a Bungie játékai a felvásárlás után?

A PlayStation-féle felvásárlást követően a Bungie megismétli, hogy a Destiny 2 és más nagy játékok továbbra is multiplatformosak maradnak, hogy minden játékos élvezhesse őket.

 

 

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, a PlayStation – vagyis a Sony Interactive Entertainment – befejezte a Bungie felvásárlását, amely nagyjából 3,6 milliárd dollárt ért. A felvásárlás nyomán sok rajongó elgondolkodott a Destiny 2 és más Bungie-címek jövőjén, mivel a vállalat mostantól a PlayStation égisze alatt működik. A cég jövője miatt izgatottan a Bungie tovább részletezte a Destiny 2 helyzetét.

A Bungie hivatalos Twitter-fiókján keresztül jelentette be a cég, hogy a Destiny 2 és más nagy játékok a Sony felvásárlását követően is multiplatformosak maradnak.

A Bungie gyorsan eloszlatta a Destiny 2 jövőjével kapcsolatos aggodalmakat, és a vállalat szerint „a játékaink továbbra is ott lesznek, ahol a közösségünk van, bárhol is akarnak játszani”. Emellett a Bungie továbbra is önállóan fogja kiadni és fejleszteni az olyan játékokat, mint a Destiny 2. A vállalat a Sony Interactive Entertainment támogatásával „egyetlen, egységes Bungie-közösséget” szeretne vezetni.

A Bungie megismétli a multiplatformos megjelenésekkel kapcsolatos pozitív álláspontját, a Sony általi felvásárlás pedig arra ösztönzi a céget, hogy további tehetséges fejlesztők felvételével bővítse sorait. A felvásárlás lezárása után a Bungie azt mondta, hogy „a legközvetlenebb változás, amit látni fogtok, a tehetségek felvételének felgyorsítása az egész stúdióban, hogy támogassuk ambiciózus elképzeléseinket”. A vállalat jelenleg minden szakterületen felvételt indít a Destiny 2 és a jövőbeli, a láthatáron lévő címek számára.

A Bungie stúdió jelenlegi helyzete sok Destiny 2 játékos számára biztató.

A népszerű online cím az elkövetkező években új bővítéseket, frissítéseket és tartalmakat kap az összes támogatott platformon. A Bungie-t a PlayStation égisze alatt mostantól a Sony támogatja, miközben a kreatív szabadságot megtartja, így a cég a számára legjobban ismert tartalmakat fejlesztheti. Emellett a felvásárlás lehetővé teszi a Bungie számára, hogy a jövőben új projektekkel bővítse fejlesztési képességeit.

Úgy tűnik, hogy a felvásárlásnak egyelőre nincsenek hátrányai a Bungie egésze számára. A Sony azonban várhatóan további felvásárlásokat hajt végre az elkövetkező években, ahogy a vállalat az élőszereplős játékokat és a PC-s portokat vizsgálja. A jövőbeni felvásárlások során a stúdiók exkluzív tartalmakat hozhatnak létre a PlayStation Studios égisze alatt.

Forrás: Bungie

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu