Dead by Daylight: újabb hírek érkezhetnek a Resident Evil crossoverről?!

A Dead by Daylight második Resident Evil fejezetének leleplezésére hamarosan sor kerülhet a Behaviour 30. évfordulóját ünneplő új bemutató eseményen.

 

 

A Dead by Daylight fejlesztője, a Behaviour nemrég jelentette be a Behaviour Beyondot, egy bemutatót a cég fennállásának 30. évfordulója ünnepi nyitányaként. A showcase augusztus 3-án, szerdán, 13:30-kor kerül adásba, de további részleteket nem osztottak meg arról, hogy pontosan mit tartalmazhat, vagy miről lehet szó közben. Nem sokkal később azonban bejelentették, hogy a második Resident Evil fejezetről több információ is kiderül majd ezen a Behaviour Beyond bemutató során, például, hogy mit jelent a „W” a Project W-ben.

A Dead by Daylight első Resident Evil fejezete a Resident Evil 2 és Resident Evil 3 népszerű remake kiadásait követte, és Leon S. Kennedy és Jill Valentine, valamint Chris és Claire Redfield túlélőket mutatta be. Ez a DLC bemutatta a Nemesis-t is, mint gyilkost, valamint egy rendkívül részletes belső térképet, amelyet a Raccoon City-i rendőrség ihletett, és amely a megjelenéskor számos problémával küzdött.

Most a Project W-ben szereplő „W” betű alapján a Resident Evil rajongók azonnal arra a feltételezésre jutottak, hogy Albert Wesker a Dead by Daylightban fog debütálni.

Ez alátámasztaná a közelmúltban kiszivárgott Dead by Daylight információkat, amelyek szerint már tudni lehet, hogy mely karakterek lesznek benne, a túlélőkkel kiegészülve állítólag Ada Wong és Rebecca Chambers. A múltban számos Dead by Daylight-szivárgás helytállónak bizonyult, és lehet, hogy ez a Project W esetében is így lesz, de a rajongóknak továbbra is óvatosan kell bánniuk ezekkel a pletykaszivárgásokkal, amíg hivatalos információkat nem osztanak meg.

Szerencsére a rajongók augusztus 3-án, a Behaviour Beyond bemutatójának adásakor mindent megtudhatnak a Project W-ről, amit tudni kell. Arról nincs információ, hogy mi mást osztanak még meg az eseményen, de a játék következő fejezetfrissítéséről hallani biztosan izgalmas ösztönző lesz a rajongók számára, hogy ráhangolódjanak.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu