Kraven, a vadász – Szereposztás, cselekmény és minden más, amit tudunk a Marvel filmről

FILMELŐZETES – A Pókember-képregényekből ismert Kraven, a Vadász saját filmet kap a Sony Pókember-univerzumában. Íme minden, amit tudunk.

 

 

A Pókember ikonikus gonosztevője, Kraven hamarosan a mozivászonra kerül. A Sony és a Marvel 2023 elején dobja a mozikba Kraven the Huntert. A film a Sony Pókember-univerzumának negyedik filmje lesz, a Venom, a Venom folytatása után: Legyen vérontás és Morbius után.

Ez az első olyan szólófilm, amelyben Kraven szerepel, de a Marvel és más produkciós cégek már évek óta próbálkoznak a karakter filmbe integrálásával. Kraven először Sam Raimi negyedik Pókember-filmjében szerepelt volna, mielőtt a franchise újraindult volna. Később egy Kraven szerepeltetését tartalmazó közös univerzumot a The Amazing Spider-Man 2-ben is megkínálták, mielőtt a Pókembert ehelyett a 2017-es Pókember: Hazatérés című filmben az MCU-ba hozták volna. A Sony ebben az időben kezdte el fejleszteni a saját önálló Pókember-univerzumát, amelyben végre az ikonikus vadász is szerepelhetne.

Most, hogy közeledik a megjelenés dátuma, nézzük meg, mit tudunk Kraven, a vadászról. Mit fog tartalmazni a cselekmény? Kiket erősítettek meg a főszereplőnek? Mikor és hol láthatja a közönség a filmet, ha megjelenik? És mit tudnánk még a Kraven the Hunterről?

 

 

Kraven, a vadász: A cselekmény

 

Bár egyelőre nincsenek megerősített cselekményrészletek, vannak találgatások arról, hogy mit láthatunk majd. Bár a képregényekben Pókember volt Kraven leggyakoribb ellensége, az MCU-val kötött megállapodás miatt valószínűleg nem fog feltűnni. Richard Wenk forgatókönyvírónak az volt a feladata, hogy találjon egy másik karaktert, akire Kraven vadászhat, hogy pótolja Pókember hiányát. Wenk szerint a Sony a Kraven utolsó vadászata című képregénysorozat cselekményét kívánja adaptálni, bár azt nem tudni, hogy ez az adaptáció ebben a filmben vagy egy későbbi filmben történik-e meg.

(FIGYELEM, SPOILER!)

A Kraven utolsó vadászata című képregénysorozatban Kraven látszólag megöli Pókembert, és felveszi a személyazonosságát. Kraven időben elkapja Vermin-t, hogy Pókember újraéledjen és visszatérjen a harcba. Ahelyett, hogy maga Pókember ellen harcolna, Kraven Vermin-t állítja ellene. Kraven megállítja Vermin-t, mielőtt az megölné Pókembert, majd visszavonul a vadászattól és öngyilkos lesz.

(SPOILER VÉGE!)

Az egyik legnagyobb Pókember-történetként számon tartott képregény valószínűleg óriási sikert arathatna filmadaptációként, ha a Sony megszerezné a Pókember jogait ehhez a filmhez, vagy esetleg a karakter egy másik „alternatív univerzum” változatát mutatná be.

Ne feledjük, hogy mindez csak spekuláció, és a képregénysorozat adaptációja nem megerősített. A nézők egyelőre csak annyit tehetnek, hogy megvárják, amíg további információk látnak napvilágot, hogy kiderüljön, hová viszi a Sony Kraven, a vadászt.

 

 

Kraven, a vadász: A szereplőgárda

 

Jelenleg az egyetlen szereplő, akinek a szerepe megerősítést nyert, maga Kraven. A színész, Aaron Taylor-Johnson fogja átvenni az ikonikus vadász szerepét. Johnson előtt a Sony korábban olyan nagy neveket keresett meg a címszerepre, mint Brad Pitt, Adam Driver, John David Washington és Keanu Reeves.

Míg a többi szereplőt megerősített szerepek nélkül jelentették be, a legtöbbjükről pletykák és találgatások keringenek, hogy kit játszhatnak potenciálisan. Taylor-Johnson mellett a Sony Christopher Abbottot jelölte a főgonosz szerepére. A források szerint Abbott gonosztevője az Idegen, de semmi sincs megerősítve. Alessandro Nivola egy további, ismeretlen főgonoszt fog alakítani Abbott mellett. Russell Crowe is csatlakozott a stábhoz egy nem közölt szerepben. A pletykák szerint az elsődleges szereplők többsége Kraven családjának tagjait fogja alakítani, Crowe karaktere vélhetően Kraven apja lesz.

Fred Hechinger a hírek szerint egy másik gonosztevő szerepére is sorakozik, a meg nem erősített pletykák szerint ez a gonosztevő Kraven féltestvére, a Kaméleon lehet. Ariana DeBose színésznő a pletykák szerint Calypso szerepét fogja játszani, aki egy gonosztevő és Kraven szerelmi érdeklődése. Végül Levi Miller színész 2022 áprilisában egy másik ismeretlen szerepben egészítette ki a szereplőgárdát.

További szereposztási hírek valószínűleg a megjelenés előtti hónapokban fognak érkezni. Emellett a közönségnek számítania kell némi megerősítésre a meglévő szereplők számos pletykált szerepét illetően is.

 

 

Megjelenési dátum

 

A Kraven the Hunter várhatóan 2023. január 13-án kerül az Egyesült Államokban a Sony Pictures gondozásában a mozikba. Figyelemre méltó, hogy Taylor-Johnson több filmben is leszerződött Kraven szerepére, így nyitva marad a lehetőség egy folytatásra, ha ez a film jól teljesít a közönség körében.

 

 

Minden, amit még tudunk

 

Annak ellenére, hogy a film az MCU-tól függetlenül létezik, a nézőknek nem szabad teljesen kizárniuk Tom Holland Pókemberének megjelenését. 2019-ben, abban a rövid időszakban, amikor a Pókember és az MCU szétvált, Holland a Pókember: Hazatérés producerével, Amy Pascallal megvitatta annak lehetőségét, hogy Pókember csatlakozzon a Sony Pókember-univerzumához.

A ScreenRant szerint Holland még nem állt készen arra, hogy búcsút mondjon a Pókembernek, és szerette volna folytatni a történetét a Sony világában. Az MCU hamarosan meggondolta magát, és visszahozta Pókembert és a két univerzum összeolvadását a Venom 2 végkicsengésében is megerősítették. Most, hogy a Sony összekapcsolódott az MCU-val, még mindig lehetséges, hogy Hollandot valamilyen formában Peter Parkerként láthatjuk felbukkanni, bár a közönség már csak várhat és találgathat.

-theGeek-

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu