The Last of Us Part 1 játékmenet-videók és összehasonlító képek szivárogtak ki az interneten, állítólag a játékmenet „nem változott” [VIDEO]

A 2013-as The Last of Us PS5-ös remake-je miatt a Naughty Dog ismét a kiszivárogtatókkal küzd, ugyanis hat percnyi gameplay felvétel bukkant fel a neten.

 

A The Last of Us Part 1 az eredeti The Last of Us PS5-re készülő remake-je. A The Last of Us Part 1 visszatér Joel és Ellie történetének elejére, akik egy poszt-apokaliptikus USA-ban próbálnak túlélni, és már most rengeteg rajongót izgatottá tett. A remake-re sem kell már sokat várni, a megjelenési dátum szeptemberre van kitűzve, a fejlesztő Naughty Dog pedig bejelentette, hogy a The Last of Us Part 1 aranylemez lett, ami azt jelenti, hogy a stúdió szerint a játék alkalmas a kiadásra.

 

Mivel azonban a The Last of Us Part 1 meglehetősen közel van a megjelenéshez, egyesek játékmenet-felvételeket fedeztek fel a készülő címről, és közzétették azokat az interneten. A legújabb kiszivárgás, amely az XboxEra társalapítójától, Nick Bakertől származik, hat új perc gameplay felvételt mutat be a The Last of Us Part 1-ből, melyen néhány harci és fegyverkészítési részletet láthatunk. A felvételek három klipre oszlanak, az elsőben egy lövöldözés látható, amely egy lepukkant üzletben kezdődik, de végül Joel és Ellie az utcára viszi a harcot, és elhagyott autókat használ fedezékként.

A második klip a The Last of Us játékosok számára valószínűleg már ismerős kézműves mechanikát mutatja be. A munkapadnál Joel látható, amint távcsövet ad egy vadászpuskához, valamint növeli annak újratöltési sebességét. Végül a harmadik klip további harcokat mutat be, amikor Joel és Ellie egy régi könyvtárból lövöldözik ki magukat. A klipek bemutatása mellett a kiszivárogtató néhány új screenshotot is mutatott a játékról, amelyeken a The Last of Us Part 1 grafikai fejlesztései láthatók az elődjéhez képest.

Baker az irányítás leképezését és a hozzáférési lehetőségeket is megmutatta néhány további The Last of Us Part 1 screenshoton keresztül. Ezek között volt néhány bizonyíték a készülő cím két grafikai módjáról, amelyek a Fidelity modok és a Performance mód. A Fidelity 4K felbontásban renderel, és maximum 40FPS-t ad a játékosoknak, míg a Performance mód „dinamikus felbontással” rendelkezik, de 60FPS-en fog futni. A felhasználók azonban nincsenek 60FPS-hez kötve, mivel a VRR-t támogató monitorokon feloldhatják a framerátát.

Bár a rajongók számára érdekes, hogy a játék megjelenése előtt láthatják a játék néhány funkcióját, ezek a The Last of Us Part 1 szivárgások nem az elsők a franchise számára. A Naughty Dog nagyot küzdött, amikor a The Last of Us Part 2 története kiszivárgott, ami miatt sok rajongó elrontotta magának a játékot, és követelte, hogy a fejlesztők hamarabb adják ki a címet. Szerencsére ezúttal legalább kisebb a kockázata annak, hogy a rajongók elrontják a The Last of Us 1. részének történetét.

Egy másik felhasználó képeket tett közzé a ResetEra oldalon, az Imgur-on tükrözött képeken Joel testvére, Tommy, Tess és egy rövid klip látható a játék nyitójelenetéből.

https://imgur.com/a/Ov4GWqt

A képeket kiszivárogtató személy azt is állította, hogy a játékban „nincsenek játékmenetbeli fejlesztések”, a frissítések elsősorban az animációt és a hangot érintik.

Széles körben azt spekulálták, hogy a The Last Of Us Part 1 átveszi a The Last Of Us Part 2 továbbfejlesztett mozgás- és lövöldözős mechanikáját, ha hihetünk ennek a szivárogtatónak, akkor ebből nem lett semmi.

Forrás: Videogameschronicles

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu