Wildflower Interactive: az Uncharted és a The Last of Us rendezője visszatért! [VIDEO]

Miután 2017-ben távozott a játékiparból, nem sokan hittük volna, hogy Bruce Straley visszatér, de tévedtünk.

 

Az Uncharted 2: Among Thieves, a The Last of Us, illetve az Uncharted 4: A Thief’s End rendezője 2017-ben lépett ki a Naughty Dogtól, ám most saját csapattal bír. Ez a Wildflower Interactive, és a bejelentő videójában Straley egy eléggé erős beszéddel magyarázta el, hogy a távolléte után hogyan is kanyarodott vissza a játékipar rögös, nem éppen stabil talajára…

„2017-ben elhagytam a játékipart, nem voltam biztos benne, hogy akarok-e még játékokat készíteni, de minél tovább voltam távol, annál többet gondolkodtam erről a médiumról és mindarról, amit még meg kell tennem, továbbá mindarról, amit még mindig meg akarok tenni. És ez a gondolat folyamatosan követett engem. Úgyhogy felkaptam néhány barátomat, és elkezdtünk prototípusokat készíteni. Az ötlet egyre jobb lett: újra izgalmas lett! Rájöttem, hogy meg kell csinálnom ezt a játékot, de ehhez csapatot kell építenem. És ha csapatot építek, akkor céget kell építenem. És ha ezt meg akarjuk csinálni, akkor a megfelelő módon kell csinálnunk.

[A stúdiónak] befogadónak, igazságosnak és együttműködőnek kell lennie tele nagyszívű emberekkel, akik szakmailag és emberileg is fejlődni akarnak. A kultúrának ugyanolyan iteratívnak kell lennie mint ahogyan a játékokat készítjük. Szóval, csináljuk! Örömmel jelentem be új cégünket, a Wildflower Interactive-ot! Van egy izgalmas partnerünk, aki támogatja azt, amit csinálunk, és segít nekünk abban, hogy a lehető legszélesebb közönséghez jussunk el. Már van egy csodálatos csapatunk, akikkel minden nap együtt dolgozhatok… és még több nagyszerű emberre van szükségünk, ezért felveszünk embereket. Csatlakozz hozzánk. Nézd, ezt csinálni szuper furcsa egy olyan videojáték-rajongónak mint én, de szuper izgatott vagyok a bejelentés miatt, és szuper izgatott vagyok amiatt, amit itt építünk,” mondta Straley.

Almudena Soria Sancho az animációért, Wouter Gort a művészeti stílusért, Eyton Zana szabadúszóként szintén művészeti dolgokért, Doug Holder, Arno Azar, Nicholas Lance és Liz Fiacco a dizájnért, Vivian Alcala a gyártásért, Cosmo Fumo és Ole Ciliox a programozásért felelős. A stáb tagjai korábban a Call of Duty-sorozat mellett a Pathlessen, az Abzun, illetve Kena: Bridge of Spiritsen dolgozott. Itt nézhetjük át az állásajánlataikat.

Sok sikert nekik. Gyanítjuk, hogy Straley múltja miatt a Sony áll mögötte támogatóként.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu