A Discord kiszivárogtathatta a következő Monster Hunter játékot

Források fedezték fel, hogy a Discordban utalások vannak egy teljesen új, be nem jelentett Monster Hunter játékra, amely egyesek szerint egy franchise-spinoff lehet.

 

A Monster Hunter Rise: Sunbreak alig néhány hete jelent meg a kritikusok elismerésével, és bár maga a kiegészítő csomag hatalmas új tartalmat szállított a legújabb fővonalbeli Monster Hunter -játékhoz, a Capcom máris említette, hogy a megjelenés utáni teljes csomagot még több tartalommal tervezik a jövőben. Ez azonban nem biztos, hogy az egyetlen új franchise, amit a Capcom tartogat a rajongói számára.

A felhasználók a Discord adatfájljainak átvizsgálása közben különös utalásokat fedeztek fel egy eddig be nem jelentett és ismeretlen Monster Hunter játékra. Úgy tűnik, az alkalmazásban több figyelemre méltó említés található a Monster Hunter: Paradise-ról, amelyek most napvilágra kerültek, és a közösséget összezavarta, hogy mi lehet ez a rejtélyes projekt.

Ezt a látszólagos szivárgást először a Twitter felhasználó, Naga the Bileygr említette, aki azt állítja, hogy az általuk felfedezett adatok a Monster Hunter: Paradise nem csak könnyen reprodukálható, de egy hivatalos Discord-partner is megerősítette, ami megerősíti az új felfedezések valódiságát. Azt persze érdemes leszögezni, hogy mivel a Capcom bejelentette az Monster Hunter Rise: Sunbreak megjelenés utáni tartalmát, nem túl valószínű, hogy a Paradise, ha valós lenne, egyhamar megvalósulna.

Azon túl, hogy érdekes kérdés, hogy a Monster Hunter: Paradise egyáltalán létezik-e, ott van még az is, hogy milyen szerepet tölt be a nagyobb Monster Hunter-franchise-ban. Ez az IP ugyanis több különböző mellékágnak is otthont adott, amelyek közül nem utolsósorban a szörnyeket szelídítő Monster Hunter Stories 2 cím. Úgy tűnik, a Capcomnak minden szándéka megvan arra, hogy az MH: Rise és annak nagy kiegészítője, a Sunbreak még egy ideig releváns maradjon, így a feltételezett MH: Paradise valószínűleg nem lesz egy fővonalbeli „Monster Hunter 6” játék.

Ettől függetlenül, ha a Paradise valóban létezik, valószínű, hogy a Capcom valami izgalmas új funkció platformjaként fogja használni. A Sunbreak lovagolható Palamute kopói például egy teljesen újfajta háziállat/társ dinamikát adtak a játékhoz, ami viszont jelentősen befolyásolja a játék újrajátszhatóságát és hosszú élettartamát. Az egyik ilyen funkció mértéke természetesen attól függ, hogy az MH: Paradise mellékprojekt vagy fővonalbeli belépő lesz-e, érdemes kiemelni.

Mivel az Monster Hunter Rise: Sunbreak sokak szerint az egyik legjobb DLC a piacon, szerencsére nem kell túl sokat várni arra, hogy a Capcom megerősíti vagy cáfolja egy Monster Hunter: Paradise címet. A közösségnek addig is rengeteg tartalmat kell átrostálnia, és ha a Paradise végül mégis megvalósul, az valószínűleg nem fog megtörténni, mielőtt a Sunbreak már megkapta volna a maga idejét a rivaldafényben.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu