Emma Watson belekeveredett a The Flash sztárja, Ezra Miller körüli vitákba

MOZI HÍREK – Az emberek Emma Watsonra várnak, hogy tisztázza a kényes helyzetet, ami egykori színésztársával, a The Flash sztárjával, Ezra Millerrel kapcsolatos.

 

A The Flash sztárja, Ezra Miller körül a közelmúltban kialakult viták fényében az emberek Emma Watsontól, korábbi társától várnak némi tisztánlátást.

Watson az utóbbi időben visszafogottan viselkedett, de a Miller jelenlegi helyzetével kapcsolatos folyamatos vitákban mégis őt emlegetik. Miller, aki a Warner Bros. közelgő The Flash-filmjének főszereplője lesz, sorozatos erőszakos cselekedetei és kiszámíthatatlan viselkedése miatt árasztotta el a címlapokat. Az év elején kétszer is letartóztatták Hawaiin rendbontásért, és más súlyos bűncselekményekkel is megvádolták, többek között többszörös fizikai bántalmazással és egy tinédzser állítólagos molesztálásával. A kommentárra való felszólítás ellenére Watson hallgatott Millerről, ami kritikát váltott ki a Harry Potter-író J. K. Rowling támogatóiból.

Azt állítják, hogy Watson mindig is hangos volt, amikor Rowling transz kérdésekkel kapcsolatos álláspontját ellenezte, mégis tartózkodik attól, hogy Millerrel kapcsolatos ügyekben megszólaljon. Véleményük szerint Watson számára az lenne a tisztességes, ha ugyanolyan szókimondó lenne Miller gaztetteivel kapcsolatban, hiszen ugyanúgy a kollégája, mint J.K. Rowling. Ugyanakkor Watson rajongói a védelmére keltek, mondván, hogy nem kellene őt felelősségre vonni olyan szavakért és tettekért, amelyek nem az ő sajátjai. Úgy vélik, hogy függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban áll Rowlinggal vagy Millerrel, nem kellene úgy éreznie, hogy az ő nevükben kell beszélnie.

Miller és Watson korábban együtt dolgoztak Stephen Chbosky Perks of Being a Wallflower című tinidrámájában, a Perks of Being a Wallflowerben. Egyszer egy interjúban elmondták, hogy Watson az egyik „legközelebbi barátjuk” lett, és hogy a filmhez a kezdetektől fogva építették a kapcsolatukat. Miller szerint a szomszédos szállodai szobájukat tartották nyitva, hogy együtt élhessenek, és természetes „testvérpár” kapcsolatot ápolhassanak. Jelenleg nem tudni, hogy ők ketten tartják-e még a kapcsolatot egymással, vagy Miller rossz sajtója hatására Watson elhatárolódott tőlük.

Miller egyik legutóbbi interakciója Watsonnal 2016-ban történt, amikor a Fantasztikus állatok és hol találjuk őket című filmben a problémás varázsló, Credence szerepét kapták. Miller szerint Watson nagyon örült nekik, hiszen tudta, hogy a Harry Potter-könyvek mennyit jelentettek neki fiatalként. Azt is mondta nekik, hogy „kössék be a biztonsági öveket” és készüljenek fel egy „szórakoztató utazásra”, jól tudta, hogy a franchise számukra is olyan nagy változást hozhat, mint neki.

A Warner Bros. egyelőre nem tett végleges lépéseket, de a stúdió elismeri, hogy van egy „Ezra Miller-problémája”. A Deadline-hoz közel álló források szerint a stúdió kész arra, hogy a jövőbeni DC-filmekben akkor is kihagyja Millert a Flash szerepéből, ha nem kerül felszínre több vád ellenük.

Forrás: Gamerant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu